Южноукраїнськ — Євген Квасневський — Шановний міський голова, шановні депутати!

Вже чотири роки пройшли з того часу, як мешканці южноукраїнська віддали свої голоси за ряд політичних партій на виборах в місцеву ради і делегували свої представників в органи місцевого самоврядування для вирішення нагальних проблем місцян. Що за цей час змінилося в місті і про що може згадати южноукраїнець?

Чи може житель міста сказати депутату — «дякую за роботу».? Я гадаю ні. Вічні сварки, бійки, блокування залу для засідань ради, суди, звільнення, масові та багатоденні лікарняні, бруд через ЗМІ та «жовту» пресу. Багато в чому винен як міський голова, який привів у раду деяких зовсім зелених,але в багатьох випадках амбіціозних і зовсім слабких морально так падких до грошей депутатів, так і самі виборці , які віддали свої голоси за відомих бандюків та незрозумілих бізнесменів. Чого тільки коштувала така собі «робота» депутата Горностая від партії «Батьківщина», з його кримінальним минулим та його сподвижників? Тільки завдяки цієї особи , яка завжди путала бюджет міста зі своєю кишенею, ми маємо проблеми з роботою ради…

Давайте згадаємо депутата Курдасова, який з самого початку наголошував, що йому потрібно від депутатства — приватизувати в центрі міста магазин ( що у нього і вийшло). Та мабуть вкусивши смак дармового прибутку відкрито заявив, «что хочет возглавить мафию в южноукраїнске». Чого коштувала бюджету така собі «робота» секретаря южноукраїнської міської ради Дзюбенко, на яку правоохоронці склали два протоколи про корупцію, та яка з 365 днів року по 120 ховалася на лікарняних та отримувала при цьому по 30 тисяч заробітної плати з бюджету міста в місяць. Всього за час роботи ради, на яку не ходять в середньому майже 15 депутатів із 34, складено близько десятка протоколів про корупцію. Завдяки такої діяльності, або бездіяльності депутатів Горностая і його найближчого поплічника Дзюбенко, майже чотири місяця не працювала рада.

Читать ещё:  Южноукраїнськ - Увага! Перевірка сирен у місті

Ми майже втратили можливість проведення адміністративної реформи і тепер є загроза, що за нас вирішать з ким нам об’єднуватись і чи буде наше місто самостійною територіальною одиницею, або стане містом, яке буде підвладне другому місту з більш широкими адміністративними повноваженнями. Люди чекають від влади результатів. Вони хочуть жити в безпечному місті, з теплими в взимку будинками, з нормальними дорогами і адекватними, обґрунтованими тарифами на комунальні послуги. Пора сказати досить!

Закликаю своїх колег по депутатській діяльності, скласти мандати депутатів южноукраїнської міської ради. Закликаю южноукраїнського міського голову направити лист до Президента України і до Верховної ради про перевибори у місті Южноукраїнську. Люди хочуть змін у місті і хочуть бути почутими. Дайте шанс і можливість, шановний міський голово, людям більш прискіпливо та виважено підійти до вибору тих депутатів, яким вони повірять, а інших викинуть на смітник історії міста. Не має потреби чекати ще рік чергових виборів в місцеві ради, потрібне пере завантаження і негайно!

Голова фракції «Наш край»
Депутат южноукраїнської міської ради
Квасневський Є.А.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *