Южноукраїнськ — СВЯТО СПОРТУ

Традиційно, в чудові вересневі дні, з метою залучення юного покоління до здорового способу життя та популяризації спорту, Южноукраїнський міський історичний музей святкує День фізичної культури і спорту.

Тож, 9 вересня  у стінах виставкової зали музею  відбулася цікава зустріч  з яскравими южноукраїнцями, які надихають своїм  прикладом любити  спорт.
Захід «Старти надій» відбувся у форматі живого спілкування, під час якого діти мали змогу познайомитися зі спортсменами, тобто гостями – це Шепель Роман, Полишвайко Данило, Мартишко Анастасія та їх тренер Коломійчук Тетяна.

Свою розповідь плавці розпочали з привітального слова, а далі перейшли до свого спортивного та життєвого шляху. Наголосили, що фізична культура і спорт є запорукою здорової нації. Відео – презентація тренувань та слайд — шоу допомогли присутнім зрозуміти,  яким  важким є шлях до досягнення своєї мети. Сьогодні на рахунку плавців є багато досягнень та відзнак у спорті.

Спілкування з гостями було настільки цікавим, що діти  ще довго не відпускали їх,  і півтори години промайнули як хвилина.
На завершення всі присутні з піднесеним настроєм, з дружніми посмішками і побажаннями зробили спільне селфі  на згадку.

Всім гостям спортмени подарували солодкі «медалі». Свято спорту стало справжнім феєрверком позитиву.

Джерело

Читать ещё:  Южноукраїнськ. ІНФОРМУВАЛИ ПРО ДОБРОВІЛЬНИЙ СТРІЛЕЦЬКИЙ БАТАЛЬЙОН

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *