Генеральним директором ЗАЕС призначений директор з виробництва — заступник виконавчого директора з виробництва НАЕК «Енергоатом» Петро Котін

Генеральним директором ВП «Запорізька АЕС» призначений директор з виробництва — заступник виконавчого директора з виробництва ДП «НАЕК «Енергоатом» Петро Котін. Офіційне представлення нового керівника колективу станції відбулося сьогодні, 27 серпня на оперативній нараді.

Представляючи нового керівника, Президент ДП «НАЕК «Енергоатом» Юрій Недашковський сказав:

«Я впевнений, що Петро Борисович упорається зі всіма завданнями, які стоять перед колективом Запорізької АЕС. А Запорізька атомна електростанція — це база атомної енергетики України, ми звикли називати її флагманом, ця станція завжди виступала з найбільш передовими інженерними ініціативами і відповідними організаційними рішеннями, які ми потім впроваджували в Компанії. І, я впевнений, що під керівництвом Петра Борисовича станція продовжить цей шлях і запропонує нові інноваційні проекти», — підкреслив Юрій Недашковський.

У відповідь генеральний директор ВП «Запорізька АЕС» Петро Борисович Котін зазначив:

«Моя особиста мета під час роботи генеральним директором Запорізької атомної електростанції — організація разом з вами, за вашої підтримки такої системи менеджменту, при якій ЗАЕС і надалі буде флагманом і за кількістю енергоблоків, і з культури безпеки, за всіма показниками надійної і ефективної роботи станції».

Петро Котін народився 13 квітня 1961 року в м. Володимир. Закінчив Московський інженерно-фізичний інститут за спеціальністю «Атомні електростанції і установки». Після закінчення навчання в 1985 році був прийнятий на посаду оператора реакторного цеху Запорізької АЕС. Пройшов усі щаблі оперативного керування, працював у сфері міжнародної діяльності.

У центральній дирекції Компанії Енергоатом Петро Котін очолював блок виробництва і працював над міжнародними проектами, з 2014 року вів стратегічний для України проект «Енергетичний міст Україна — Європейський союз».

Джерело

Читать ещё:  НАЕК «Енергоатом» - Начало конца. Видео.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *