Южноукраїнськ — ЗВЕРНЕННЯ ПРАЦІВНИКІВ КП ЖЕО

Депутатам Южноукраїнської міської ради VII скликання
Колектива КП ЖЕО

 ЗВЕРНЕННЯ      

 На останній сесії Южноукраїнської міської ради, яку мешканці міста мали змогу спостерігати онлайн, дуже бурхливим було обговорення взаємовідносин підприємства КП ЖЕО із співвласниками багатоквартирних будинків з якими укладено договори на послугу з управління багатоквартирним будинком, а також із новоствореними в таких будинках ОСББ. Каменем спотикання в цьому обговоренні стали ті моменти, що КП ЖЕО не має змоги передати технічну та іншу документацію на будинки де вже після укладення договорів із КП ЖЕО (строком на один рік) були створені ОСББ, з огляду на те, що передача таких документів унеможливлює виконання КП ЖЕО своїх функцій як управителя, а також погіршує фінансову ситуацію підприємства, оскільки зменшення об’ємів обслуговуваних нашим колективом будинків тягне за собою подальші скорочення штату; штату, в якому працюють мешканці міста, маючи при цьому хоча й не досить конкурентну, але стабільну заробітну плату та соціальний пакет. Що як не списання будинків з балансу, передача документації на будинки при наявності вже укладених договорів на управління, а власне, добровільна відмова від об’ємів робіт, може бути показником безвідповідального відношення директора до колективу і фінансового стану підприємства та його подальшого існування в створеному реформою житлового господарства конкурентному середовищі?!  Натомість, нашим керівником на межі можливого і виключно в рамках діючого законодавства вживаються всі заходи для забезпечення належного функціонування підприємства в якому трудиться колектив, спроможний на виконання завдань всіх рівнів складності. Проте, незважаючи на аргументовану позицію колективу підприємства, ретранслятором якого і стала на сесії ради наш керівник, депутатським корпусом було зобов’язано Гульман З.С. надати депутатам на наступній черговій сесії Южноукраїнської міської ради позачерговий звіт про роботу підприємства.

Враховуючи негативні тенденції обговорення даного питання на сесії, та відверто агресивні випади деяких депутатів на предмет якості роботи підприємства, колектив КП ЖЕО не може стояти осторонь в той час, коли неправдиві чутки, негативні вислови, та непідтверджені фактами і озвучені некомпетентні сумніви щодо нормальної роботи підприємства під керівництвом Гульман З.С., поширюючись містом та в органах місцевого самоврядування, створюють негативний імідж людині, яка більше 30-ти  років працює в житлово-комунальній сфері, та завдяки якій Наше підприємство було виведене із фінансово-катастрофічної ситуації, і у подальшому стало найкращим у своїй сфері в області та одним з найкращих у країні, завдяки якій Ми, на новоствореному конкурентному ринку надання послуг з управління житловими багатоповерховими будинками, змогли відстояти свій колектив, підтвердити свою затребуваність територіальною громадою та сподіватися на краще як для підприємства так і для колективу в цілому.   Всі ці негативні тенденції непокоять колектив КП ЖЕО, адже вони, без належної, об’єктивної оцінки з Вашого боку можуть стати каталізатором визнання роботи директора КП ЖЕО незадовільною та подальшого  звільнення нашого керівника..

Читать ещё:  Южноукраїнськ. УВАГА! ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!

Як відомо, Гульман Зінаїда Сергіївна, працюючи з 1987 року в ЖКУ ЮУ АЕС майстром, інженером з технічного нагляду, а далі – старшим майстром ЖЕД, начальником ЖЕД-2 у новоствореному у 2001 році КП ЖЕО, а з 2005 року – директором КП ЖЕО, заробила собі імідж дуже відповідального, ініціативного працівника, справедливого та успішного керівника, який завжди, нехтуючи власним часом та здоров`ям віддавала всі сили для належного, безперебійного функціонування підприємства, для належного та безпечного стану житлового фонду міста, для прибраних дворів, та охайних газонів. Врешті решт, для людей, що працювали з нею всі ці роки пліч-о-пліч, Гульман Зінаїда Сергіївна знана як керівник, яка завжди протягне руку допомоги працівникам у найскрутніші часи. Вважаємо, що наш директор заробила собі знану в місті репутацію суворого, але людяного та справедливого керівника, яка завжди ставилася із порозумінням як до проблем кожного окремого мешканця міста так і до проблем своїх підлеглих.

Так, за часи перебування на посаді директора КП ЖЕО, Гульман З.С. отримала національний сертифікат (в результаті ранжирування понад 300 000 підприємств України за офіційними даними Державної статистики) «Керівник підприємства-лідера КП ЖЕО»; була Державним керівником року; нагороджувалася відзнакою Національного бізнес-рейтингу орденом «За заслуги у професійній діяльності»; підприємство посіло перше місце серед підприємств комунальної форми власності за критерієм «Чистий прибуток» за основним видом діяльності КВЕД 70.23 «Управління нерухомим майном» у 2009 році»; отримала безліч подяк та грамот від міського голови, Миколаївського обласного центру зайнятості, Мінрегіонбуду та ЖКГ, Всеукраїнської асоціації спеціалістів з управління та утримання нерухомості «Укржитлоексплуатація», Управління ЖКГ облдержадміністрації, обласної організації профспілки працівників ЖКГ,  Миколаївського обласного центру фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх». Варто згадати і приїзд працівників житлово-комунальної сфери м. Нетішин з метою ознайомлення із діяльністю Нашого підприємства та переймання досвіду. Колеги із м. Нетішин залишилися в позитивному розумінні цього слова дуже вражені організацією роботи КП ЖЕО, оптимізацією штатної чисельності та поставленою роботою із боржниками.

Читать ещё:  Южноукраїнськ - ДО ДНЯ НАРОДЖЕННЯ Т.Г.ШЕВЧЕНКА

Красномовним показником успішної роботи Гульман З.С. на посаді керівника підприємства є її відзначення в березні 2013 року Подякою Прем`єр-міністра України.

І з останніх досягнень підприємства, то наш колектив має змогу пишатися, що за підсумками загальнодержавного комплексного ранжування 311 430 юридичних осіб на основі аналізу фінансово-економічних показників визначено успішних представників національної економіки, за результатами чого КП ЖЕО отримало 8 місце (Золото) серед суб’єктів господарювання України за показником «Динаміка вартості чистих активів» та 1 місце (Золото) серед суб’єктів господарювання Миколаївської області за показником Чистий дохід від реалізації продукції, товарів, робіт, послуг».

В реагування на нові тенденції в сфері поводження з твердими побутовими відходами підприємство стало чи не піонером із запровадження системного сортування твердих побутових відходів по Миколаївській області, не без Вашої, звичайно, шановні депутати допомоги у вигляді виділення бюджетних коштів. Наш досвід із сортування побутового сміття приїжджали досліджувати очільники обласної державної адміністрації, які залишилися задоволені побаченим.

В контексті обговорення на сесії, то хочемо наголосити Вам, шановні депутати, що КП ЖЕО не провадить агресивної підприємницької практики, не порушує ЗУ «Про захист прав споживачів» та діє виключно в правовому полі. Зрозуміло, що декому можуть не подобатись активні дії КП ЖЕО, які на сьогодні обговорюються, адже нікому не потрібен сильний конкурент, який відповідає за свою роботу, звітує перед державними контролюючими органами, та бере на себе відповідальність, але це наше майбутнє та майбутнє наших сімей. Конкурентне, сильне КП ЖЕО, із успішним та таким, що викликає повагу у колективу керівником, якою і є  Зінаїда Сергіївна, є запорукою належного утримання житлового фонду міста, надійною опорою для функціонування органів місцевого самоврядування, запорукою нашої зайнятості та фінансової стабільності, в цей, доволі скрутний та економічно не стабільний період для держави.

Читать ещё:  Южноукраїнськ - Виставка в музеї: барельєфи

Враховуючи все вищевикладене Ми, колектив КП ЖЕО, звертаємося до Вас, шановні депутати, із даним зверненням, в якому із усією відповідальністю зазначаємо – Гульман Зінаїда Сергіївна є саме тим керівником, на чолі з яким підприємство досягнуло та ще досягне значних успіхів, а його працівники впевнені у своєму майбутньому та із гордістю можуть говорити «Ми працюємо в КП ЖЕО!».

Із сподіванням на розуміння ситуації, з повагою 

Колектив Комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об`єднання»

(177 підписів)

Джерело

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *