У южноукраїнських пауерліфтінгістів – 3 «золота» Кубка Чорного моря

Спортсмени спорткомплексу «Олімп» ВП ЮУАЕС завоювали  8 медалей, 3 з яких золоті,  у XXIIВсеукраїнських змаганнях «Кубок Чорного Моря» з жиму лежачи та станової тяги. Змагання проходили 29 червня в м. Білгород-Дністровськ. Їх учасниками стали більше 150 спортсменів з 15 областей України.

Южноукраїнка Людмила Іщенко брала участь лише в жимі лежачи, виборола 1 місце у відкритій категорії «OPEN» та 2 місце в категорії «Ветерани» 54-59 років (у ваговій категорії до 80 кг з результатом 65 кг).

Її колега по команді Роман Шамков з цеху дезактивації ЮУАЕС — дебютант змагань — завоював 1 місце в жимі лежачи у ваговій категорії до 82,5 кг «Сеньйори» з результатом 122,5 кг і 2 місце у відкритій категорії «OPEN». Спортсмен вирішив також спробувати свої сили у двоборстві (жим та тяга) і знову вдало — 1 місце з результатом 297,5 кг.

Ще один южноукраїнець Артур Касімов став другим в категорії «Сеньйори» у ваговій категорії до 75 кг з результатом 115 кг.

У южноукраїнських пауерліфтінгістів – 3 «золота» Кубка Чорного моря  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/56648 У южноукраїнських пауерліфтінгістів – 3 «золота» Кубка Чорного моря  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/56648

ККСС «Олімп»

Читать ещё:  Провокує харчові захворювання: миколаївців попереджають про небезпечний тунець з Іспанії

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *