У МІСТІ ЮЖНОУКРАЇНСЬКУ ПРОВЕДЕНО 5-Й ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ВЕЛОКРОС-КАНТРІ «БУЗЬКІ СКЕЛІ»

29 червня в районі міського пляжу міською спортивною організацією «Клуб любителів бігу «Олімп» (голова – Бурцайло О.І.) та за підтримки управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради був проведений 5-й Всеукраїнський велокрос — кантрі «Бузькі скелі», присвячений Дню Конституції України та Дню молоді.

У змаганнях взяли участь 72 спортсмена з міста Миколаєва, Дніпра, Сум, Одеси, Херсона,  Южноукраїнська та інших міст у віці від 14 до 61 років.

У категорії «чоловіки-спортсмени» (дистанція 24 км.)  перемогу здобули:

І місце –  Кашуба Павло;

ІІ місце – Сапай Максим;

ІІІ місце – Соколов Дмитро.

У категорії «чоловіки 40 – 49 років» (дистанція 19,2 км.) перемогу здобули:

І місце – Єренков Альберт;

ІІ місце – Бендик Андрій;

ІІІ місце – Кононов Анатолій.

У категорії «чоловіки-любителі» (дистанція 14,4 км.) перемогу здобули:

І місце –  Турчанінов Олександр;

ІІ місце – Коваленко Павло;

ІІІ місце – Фесенко Денис.

У категорії «чоловіки 50 років» (дистанція 19,2 км.) перемогу здобули:

І місце – Бурцайло Олександр;

ІІ місце – Киценко Едуард;

ІІІ місце – Абрамов Віталій.

У категорії «чоловіки – ветерани 60 років» (дистанція 19,2 км.) перемогу здобули:

І місце – Віндерських Євген;

ІІ місце – Коржиков Валерій.

У категорії «жінки» (дистанція 14,4 км.) перемогу здобули:

І місце – Пархоменко Євгенія;

ІІ місце – Франк Катерина;

ІІІ місце – Летікова Ірина.

Самий молодший учасник – Клочков Ілля (14 років, м. Первомайськ) та самий старший – Віндерських Євген (60 років, м. Дніпро) відзначені цінними подарунками.

Переможці та призери отримали від управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради медалі, статуетки велоспорту, а також подарунки від спонсорів змагань.

Читать ещё:  На ЮУАЕС модернізують систему регулювання турбіни енергоблока №3

Організатори змагань висловлюють подяку спонсорам: страховій групі «ТАС» та вело магазину (ПП  Пенега О.)

У МІСТІ ЮЖНОУКРАЇНСЬКУ ПРОВЕДЕНО 5-Й ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ВЕЛОКРОС-КАНТРІ «БУЗЬКІ СКЕЛІ»  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/56602 У МІСТІ ЮЖНОУКРАЇНСЬКУ ПРОВЕДЕНО 5-Й ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ВЕЛОКРОС-КАНТРІ «БУЗЬКІ СКЕЛІ»  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/56602 У МІСТІ ЮЖНОУКРАЇНСЬКУ ПРОВЕДЕНО 5-Й ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ВЕЛОКРОС-КАНТРІ «БУЗЬКІ СКЕЛІ»  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/56602 У МІСТІ ЮЖНОУКРАЇНСЬКУ ПРОВЕДЕНО 5-Й ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ВЕЛОКРОС-КАНТРІ «БУЗЬКІ СКЕЛІ»  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/56602 У МІСТІ ЮЖНОУКРАЇНСЬКУ ПРОВЕДЕНО 5-Й ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ВЕЛОКРОС-КАНТРІ «БУЗЬКІ СКЕЛІ»  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/56602 У МІСТІ ЮЖНОУКРАЇНСЬКУ ПРОВЕДЕНО 5-Й ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ВЕЛОКРОС-КАНТРІ «БУЗЬКІ СКЕЛІ»  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/56602 У МІСТІ ЮЖНОУКРАЇНСЬКУ ПРОВЕДЕНО 5-Й ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ВЕЛОКРОС-КАНТРІ «БУЗЬКІ СКЕЛІ»  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/56602 У МІСТІ ЮЖНОУКРАЇНСЬКУ ПРОВЕДЕНО 5-Й ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ВЕЛОКРОС-КАНТРІ «БУЗЬКІ СКЕЛІ»  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/56602 У МІСТІ ЮЖНОУКРАЇНСЬКУ ПРОВЕДЕНО 5-Й ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ВЕЛОКРОС-КАНТРІ «БУЗЬКІ СКЕЛІ»  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/56602 У МІСТІ ЮЖНОУКРАЇНСЬКУ ПРОВЕДЕНО 5-Й ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ВЕЛОКРОС-КАНТРІ «БУЗЬКІ СКЕЛІ»  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/56602

Джерело

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *