Молодіжна організація ЮУАЕС провела змагання з пляжного волейболу. Фото.

На міському пляжі Южноукраїнська 22 червня відбувся третій турнір з пляжного волейболу. Організатором змагань є молодіжна організація ВП ЮУАЕС.

Участь у цьогорічному дербі взяли шість команд. У їх складі дві представниці прекрасної статі. Перемогу здобула команда «Щит» братів Віталія та Дениса Щиткових (ВП ЮУАЕС). Друге місце посіла збірна Івана Багріна (ВП ЮУАЕС) і Юлії Маламуд (ВП ЮУАЕС), третє за Михайлом Шуваєвим (ЮУАЕС) та Вікторією Головченко. Усі переможці нагороджені медалями та грошовими преміями.

 

Читать ещё Это событие осталось почти незамеченным. Молодежная сборная Украины стала чемпионом мира по футболу.

Молодіжна організація ЮУАЕС провела змагання з пляжного волейболу. Фото.  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/56096 Молодіжна організація ЮУАЕС провела змагання з пляжного волейболу. Фото.  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/56096 Молодіжна організація ЮУАЕС провела змагання з пляжного волейболу. Фото.  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/56096 Молодіжна організація ЮУАЕС провела змагання з пляжного волейболу. Фото.  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/56096

Источник

Читать ещё:  СОБЫТИЯ ЮЖНОУКРАИНСКОЙ НЕДЕЛИ (новости города за 28 марта- 3 апреля по официальным и не только источникам)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *