Прикордонники Миколаївщини відзначили свій ювілей

28 травня своє свято відзначили прикордонники Миколаївщини. День прикордонника, який вони відзначають цього дня щороку, нині співпав з першим 5-ти річчям від дня створення громадської організації, яка зародилася у Вознесенську.

«Ветерани-прикордонники Миколаївщини», яку очолює Ерік Григорян, було створена як спочатку організація, що об’єднувала прикордонників запасу з міста Вознесенська та Вознесенського району.  Ними було встановлено пам’ятний знак у вигляді прикордонного стовпчика , який за роки служби  став для багатьох з них майже як рідний. Далі до вознесенських хлопців приєдналися прикордонники з сусідніх Веселинівського, Єланецького, Братського, Доманівського районів, з міста Южноукраїнська.  Зараз кількість членів організації становить близько двохсот осіб.

Вже традиційним для членів організації стало відвідування Вознесенського геріатричного пансіонату, підопічними якого є двоє їх побратимів-прикордонників. Голова організації Ерік Григорян привітав їх зі святом та вручив пам’ятні значки, виготовлені на честь ювілею організації.

Покладанням квітів прикордонники вшанували пам’ять прикордонника Володимира Гречаного, який загинув, захищаючи кордони нашої країни на Сході України. Також відвідали матір героя – Людмилу Гречану.

Привітати зі святом цього року приїхали гості з Южноукраїнська — волонтер Пелюх Сергій, один з очільників южноукраїнських АТОвців Сергій Мартиненко, Южноукраїнський міський голова 2010-2012 років Андрій Стулін та колишній Вознесенський прокурор Віктор Сікиринський. Також зі святом поздоровила секретар Вознесенської міської ради Лариса Торжинська.

Голова організації прикордонників та його заступники Дубовий Олег та Поліщук Анатолій привітали присутніх та подякували побратимам, завдяки яким вже п’ять років вони збираються разом.

Святкування далі відбулося в дружній невимушеній обстановці, під час якого відбулося вручення пам’ятних знаків на честь ювілею організації.

Члени організації пригадали роки свої служби та обговорили політичну ситуації в країні. Та висловили пропозицію по висуванню свого голови Григоряна Еріка Юрійовича кандидатом в депутати Верховної ради на оголошених тепер виборах до парламенту.

Читать ещё:  На ЮУАЭС проходит предвизит экспертов ВАО АЭС

Прикордонники Миколаївщини відзначили свій ювілей  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/53041 Прикордонники Миколаївщини відзначили свій ювілей  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/53041 Прикордонники Миколаївщини відзначили свій ювілей  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/53041 Прикордонники Миколаївщини відзначили свій ювілей  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/53041 Прикордонники Миколаївщини відзначили свій ювілей  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/53041 Прикордонники Миколаївщини відзначили свій ювілей  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/53041 Прикордонники Миколаївщини відзначили свій ювілей  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/53041 Прикордонники Миколаївщини відзначили свій ювілей  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/53041

Джерело Маю Право

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *