Відбулася 46-та позапланова сесія Южноукраїнської міської ради

21 травня 2019 року було продовжено пленарне засідання 46-ої позапланової сесії Южноукраїнської міської ради VІІ скликання під головуванням міського голови Віктора Пароконного. Про це повідомляє офіційний сайт міської ради. Депутати розглянули загалом на цій сесії 71 питання порядку денного.

Міською радою внесені зміни до  бюджету міста Южноукраїнська на 2019 рік, за повернення до розгляду яких проголосувало більшість депутатів.Також депутати затвердили  Програми приватизації майна комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська на 2019 — 2021 роки,підтримализміни та доповнення до  комплексної Програми профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту конституційних прав і свобод громадян в  м. Южноукраїнську на 2017-2021 роки та до міської комплексної Програми «Охорона здоров’я в місті Южноукраїнську» на 2017-2022 роки.  Також були  прийняті рішення про надання згоди на списання з балансу комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання» деяких багатоквартирних будинків для передачі їх в управління ОСББ, рішення  про затвердження для  учасників та воїнів АТО проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у 6-му мікрорайоні міста Южноукраїнська та з інших питань земельного врегулювання на території міста.

Також депутати повернулися до розгляду кадрових питань, які розглядалася 8-го березня – припинення повноважень керуючого справи  виконавчого комітету міської ради Головченко І., заступника міського голови Бацмана М.

За результатами голосування було припинено повноваження керуючого справами виконкому міської ради, а питання про  повернення до розгляду проекту рішення про звільнення з посади заступника міського голови більшість депутатів не підтримала.

Відбулася 46-та позапланова сесія Южноукраїнської міської ради  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/51816

 

Також депутати повернулися до розгляду питання про внесення змін до прийнятого в минулому році рішення про дострокове припинення повноважень секретаря міської ради Дзюбенко Л. Та було вирішено вважати днем її звільнення – останній день її непрацездатності або останній день відпустки.

Читать ещё:  В Арбузинке грабитель, угрожая шампуром, забрал у бабушки 9 тыс грн

Відбулася 46-та позапланова сесія Южноукраїнської міської ради  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/51816

У зв’язку з  таким голосуванням було внесено пропозицію про розгляд питання, яке не було розглянуте 8-го травня – про обрання секретаря Южноукраїнської міської ради. Міським головою В.Пароконним в порядку, передбаченому ст..50 Закону України «Про місцеве самоврядування», було внесено пропозицію щодо кандидатури секретаря – Квасневського Є. За результатами голосування  20 депутатів підтримали запропоновану кандидатуру.

Квасневський Є. приступить до виконання обов’язків секретаря міської ради з дня, наступного за днем звільнення Дзюбенко Л., про що зазначено в рішенні міської ради.

Обрання нового секретаря, на думку депутатів, свідчить про стабілізацію в роботі міської ради та подолання кризи, спричиненої інтригами депутата Горностая С., який, до речі, не з’являється на останні засідання ради.

Завершуючи засідання, депутати проголосували за виведення Горностая С. зі складу постійної бюджетної депутатської комісії та включення до неї  депутата Григоряна Е.

Відбулася 46-та позапланова сесія Южноукраїнської міської ради  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/51816

Источник Маю Право

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *