Двоє працівників ЮУАЕС увійшли до складу першої естафетної команди бігунів Енергоатома EnergoatomRun, яка знову стала першою серед енергокомпаній

Двоє працівників ВП «Южно-Українська АЕС» — дозиметрист цеху радіаційної безпеки Артем Лейман і старший черговий електромонтер електроцеху (ЕЦ) Вячеслав Оголенко — увійшли до складу першої естафетної команди бігунів НАЕК «Енергоатом» EnergoatomRun. Команда Компанії вдруге стала переможницею в корпоративній естафеті Chamber Cup серед команд в категорії «Енергетика» на Київському міжнародному півмарафоні 9th Nova Poshta Kyiv Half Marathon 2019, який відбувся 7 квітня, та посіла шосте місце серед усіх команд, що взяли участь у змаганнях (324 команди).

Напівмарафон відбувався за сценарієм популярної в усьому світі естафети, де три спортсмени долають по 5 км, а четвертий учасник — 6,097 км.  Перша естафетна команда EnergoatomRun фінішувала з переможним часом 1:21:11:5. Друга, яка складалася з фахівців ВП «Науково-технічний центр», виборола третє місце в категорії «Енергетика».

Представники Енергоатома взяли участь і в особистому забігу на 21,0975 км. Тут також змагалися працівники ЮУАЕС: колишній електрослюсар електроцеху (нині – пенсіонер) Олександр Булинін, електрослюсар ЕЦ Володимир Васьков і провідний інженер відділу охорони здоров’я Альона Кислиця. У своїх вікових категоріях О.Булинін посів 15 місце, В.Васьков – 49,  а А.Кислиця – 40.

«Южноукраїнські бігуни вже не вперше беруть участь у цьому міжнародному змаганні. З кожним роком учасників з високим рівнем підготовки стає все більше, зростає конкуренція. Та це лише додає нашій команді азарту та стимулів краще готуватися», — зазначає провідний інженер відділу охорони здоров’я ВП ЮУАЕС Альона Кислиця.

На різних дистанціях заходу на старт вийшли майже 13 тисяч учасників з 57 країн світу, а підтримували любителів бігу на вулицях міста понад 30 тисяч уболівальників. Маршрут півмарафону пролягав колом вздовж Дніпра, а старт і фініш спортсменів відбувалися на Контрактовій площі.

Читать ещё:  Вийшла друком перша збірка наукових доповідей молодих фахівців ЮУАЕС

9th Nova Poshta Kyiv Half Marathon уже другий рік поспіль проводить подію з відзнакою IAAF Bronze Label (відзнака Міжнародної Асоціації легкоатлетичних федерацій), що гарантує проведення змагань на найвищому рівні з відповідністю світовим стандартам якості, безпеки та обслуговування. І вже цього року організатори заходу виконували вимоги для отримання статусу Silver Label на майбутній рік і тепер очікують підтвердження від офіційних представників IAAF.

Двоє працівників ЮУАЕС увійшли до складу першої естафетної команди бігунів Енергоатома EnergoatomRun, яка знову стала першою серед енергокомпаній  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/50597

Источник

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *