Южноукраїнськ — ДО ДНЯ ДОВКІЛЛЯ. Фото.

В рамках щорічної Акції «Зробимо Україну чистою» та напередодні Всесвітнього Дня довкілля  19 квітня працівники  закладів і установ освіти провели щорічну освітянську толоку. Вже четвертий рік, як освітяни змінили своє традиційне місце прибирання на скелястому березі біля Меморіального комплексу на паркову зону в V мікрорайоні. За багато років територія біля Меморіалу спільними зусиллями усіх вже доведена до естетичного вигляду, а от запланований Парк ім. Т.Г. Шевченка, ще потребує уваги. От і вирішили освітяни змінити щорічне місце проведення своєї толоки.

В акції прийняло участь біля 200 працівників, силами яких було здійснено очищення доріжок від трави, підмітання; зібрані обрізане гілля та суха трава, сміття, зіскладовано каміння. Звичайно, що все сміття зразу ж було вивезено. Цим заходом освітяни внесли свою долю участі у прибиранні нашого молодого прекрасного міста.

Южноукраїнськ — ДО ДНЯ ДОВКІЛЛЯ. Фото.  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/48943 Южноукраїнськ — ДО ДНЯ ДОВКІЛЛЯ. Фото.  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/48943 Южноукраїнськ — ДО ДНЯ ДОВКІЛЛЯ. Фото.  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/48943 Южноукраїнськ — ДО ДНЯ ДОВКІЛЛЯ. Фото.  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/48943 Южноукраїнськ — ДО ДНЯ ДОВКІЛЛЯ. Фото.  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/48943

Источник

Читать ещё:  Южноукраїнськ - ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ МІСТА!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *