Южноукраїнськ готується до міжнародного дитячого фестивалю

У місті-супутнику ЮУАЕС 17-20 квітня пройде IVМіжнародний фестиваль-конкурс вокального мистецтва «Місто дитинства». Співорганізатором заходу є Южно-Український енергокомплекс та профспілковий комітет підприємства. Нагородження переможців та підсумковий Гала-концерт відбудуться 20 квітня на площі Палацу культури ВП ЮУАЕС. Початок о 17 годині. Відвідати захід запрошують всіх поціновувачів вокального мистецтва.

Вперше Міжнародний дитячий фестиваль у Южноукраїнську організували 2016 року. З того часу свято дитячих талантів стало щорічним. За цей час конкурс зарекомендував себе як один з найсильніших і найперспективніших в Україні. Його організатори мають на меті створення і примноження духовних цінностей та культурних традицій нашого народу, популяризацію української пісні, підвищення професійного рівня та спонукання до подальшого розвитку талановитої молоді.

«Місто дитинства» дає змогу розкрити потенціал юних талантів, відкриває дорогу для їх подальшого творчого розвитку.

Протягом трьох років у фестивалі взяли участь близько 800 конкурсантів з України, Сирії, Болгарії, Литви, Вірменії, Білорусі, Грузії, Молдови, Румунії. Багато з них — учасники відомих вокальних проектів «Голос. Діти», «Х-фактор», «Україна має талант».

Цього року разом з юними українськими вокалістами за перемогу в конкурсі змагатимуться представники Канади, Італії, Грузії, Білорусі та Болгарії. В журі запрошено професійних педагогів з вокалу провідних музичних закладів України, директорів знаних Міжнародних конкурсів «Молода Галичина» та «Kharkiv international song forum», відомих співаків.

На учасників чекають насичені конкурсні дні, розваги та подарунки. У рамках фестивалю буде проведено вечірку в стилі Гаррі Поттера, де діти зможуть познайомитись і поспілкуватись. Для них також організують цікаву екскурсію об’єктами унікального промислового підприємства України – Южно-Українського енергетичного комплексу.

Переможцеві конкурсу — володарю Гран-прі – вручать грошову винагороду 20 000 грн. По 2000 грн отримають юні вокалісти, які посядуть перші місця в своїх вікових категоріях. Володарів других та третіх місць буде нагороджено пам’ятними призами.

Читать ещё:  В Украине отменили книгу жалоб и предложений

Джерело

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *