Президент записав нове відеозвернення: «Я всіх почув»

Президент України Петро Порошенко записав нове відеозвернення, у якому закликає українців підтримати курс України до ЄС.

Це відео опубліковане на Фейсбук сторінці «Порошенко2019», пише IA ZIK.

«Багато хто висловлюється проти мене у соцмережах, на телебаченні та біля урн для голосування також. Друзі, я всіх почув. І тих хто голосував за мене, дуже дякую Вам за це, і тих, хто підтримав інших кандидатів. Зробив висновки. У нас вільна країна вільних людей. Україна такою має залишитися. Якщо ми не дамо перетворити нас на Росію. А для цього потрібний сильний Президент і Верховний голокомандувач. Сильний, а не слабак! Ми можемо дуже швидко просунутися до вільної Європи, але ще швидше відкотитися під імперську Росію. Така загроза є: або, або… », – сказав Петро Порошенко.

Якщо ти підтримуєш курс України до Європейського Союзу, то реєструйся на euua.org та запрошуй друзів. Нас має бути більше. Ваша підтримка дуже потрібна – приєднуйтеся!P.S. Окрім реєстрації на сайті, від завтра з 9:00 до 19:00 працюватиме гаряча лінія для реєстрації – 044 351 00 30.

Президент також закликав підтримати курс України до Європейського Союзу, та реєструватися на спеціально створеному сайті euua.org і запрошувати друзів.

«Нас точно має бути більше. Ваша підтримка дуже потрібна саме зараз…Приєднуйтеся!», – підсумовує Порошенко.

Источник

Читать ещё:  Кабмін має вирішити питання заборгованості перед Енергоатомом за поставлену електроенергію в рамках ПСО – Президент

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *