Южноукраїнські спортсмени виступили в місті Лос — Анджелес (США)

З 18 по 27 березня 2019 року в місті Лос — Анджелес (США) відбувся міжнародний турнір класу «А» «USA OPEN» (ІІ ранг). Турнір привернув до себе дуже велику увагу. На змагання прийшли подивитися 5000 глядачів. В складі Національної збірної команди України з сумо змагався тренер — викладач з сумо комунального закладу «Южноукраїнська дитячо — юнацька спортивна школа» Анатолій Хлюстін.

В Україні сумо з’явилося 15 років тому, але на сьогоднішній день у наших сумоїстів є чималі здобутки на змаганнях різного рівня. Южноукраїнський спортсмен своїми здобутками неодноразово підтверджує це. З Лос — Анджелесу Анатолій приїхав з бронзовою медаллю в ваговій категорії 85 кг.
Перемога спортсмена на змаганнях такого рівня свідчить про те, що даний вид спорту в Южноукраїнську стрімко розвивається, а здобутки Анатолія Хлюстіна є і здобутками його наставника Заслуженого тренера України Юрія Тімашкова, до якого Анатолій прийшов маленьким хлопчиком, а завдяки тренеру — викладачу виріс до ведучого спортсмена, Майстра спорту України з сумо.
Ми з гордістю відзначаємо, що Южноукраїнські тренери та спортсмени роблять значний внесок у досягнення українського спорту.
Нових перемог їм та досягнення нових вершин!

Джерело

Читать ещё:  Южноукраїнські спортсмени - ХVІІ ВІДКРИТИЙ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТУРНІР З ДЗЮДО

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *