Передвиборчий скандал у Первомайську набирає обертів

Наше місто сумнозвісне за складним перебігом виборчих кампаній знову опинилось в епіцентрі скандалу, але цього разу ще до виборів. Так, голова Миколаївської облдержадміністрації звинуватив довірену особу одного з кандидатів в президенти в неправомірних діях.

Сьогодні очільник Миколаївської облдержадміністрації Олексій Савченко провів брифінг під час якого звернувся до підприємців
Миколаївщини з проханням не замовчувати факти вимагання коштів для безперешкодного ведення своєї діяльності і невідкладно звертатись до правоохоронних органів,- повідомляють на сайті Миколаївської ОДА

Також під час брифінгу ознайомив ЗМІ з зафіксованою на відео спробою депутата Первомайської міської ради, довіреної особи одного з кандидатів у президенти Тимура Глушко вимагання коштів в одного з місцевих підприємців за позитивне вирішення земельного питання.

«Я не можу давати оцінок цьому випадку, правову оцінку дадуть правоохоронці в межах діючого законодавства. Ми стаємо на засадах підтримки і допомоги підприємцям Миколаївщини. Я звертаюсь до всіх підприємців не зволікати і звертатись до правоохоронних органів у подібних випадках зокрема, якщо стикнулися з діями особи, яка на відео», – сказав Олексій Савченко.

Передвиборчий скандал у Первомайську набирає обертів  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/45866

За кілька годин потому на інцидент відреагував сам Тимур Глушко: “По всій території України відбувається тиск від влади на довірених осіб кандидата в президенти Юлії Володимирівни Тимошенко (…) Дуже прикро, що скориставшись своїм службовим положенням, саме в момент виборів губернатор заявляє неправдиві, неперевірені речі в адресу довіреної особи в кандидата в президенти Юлії Володимирівни Тимошенко. Вони маніпулють незрозумілим відео. Вони транслювали відео, яке було передане громадянином Російської Федерації Ярмаком Андрієм. Це відео являється монтажованим(…) Саме в нашому окрузі найбільші показники підтримки Юлії Володимирівни Тимошенко. Це робиться для того, щоб тиснути на представників, щоб збити з ніг людей, на яких тримається робота.

Читать ещё:  Графік роботи лікарів НКП "ЮУ МЦПМСД" 12.10.2020 - 16.10.2020

Конституцією передбачена презумпція невинуватості і я вбачаю в цих діях тиск на мене, як на довірену особу, як на представника “Батьківщини” для того, щоб дескридитувати нашого кандидата в президенти і нашу партійну організацію.

Я впевнений, що наші правоохоронні органи дадуть оцінку цим діям. Все ж таки хочу заявити, що мною буде підготовлено позов на захист честі, гідності та ділової репутації.

Рішенням обласної партійної організації прийнято рішення відсторонити Барського Василя Васильовича від виконання своїх партійних обов’язків, відсторонити голову партійної міської організації Хімчака Ігора Володимировича та відізвати члена виконкома, який не являється членом нашої партії Фомінцева Олександра Григоровича. Виконуючим обов’язки від сьогоднішнього дня буде депутат обласної ради Андрій Володимирович Власенко.”,-відео розміщено на YouTube-каналі телеканалу “Олта”

Джерело

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *