Южноукраїнські спортсмени на п’єдесталі пошани. Фото.

З 13 по 19 березня 2019 року у місті Вінні (Естонія) відбувся міжнародний рейтинговий турнір класу «А» «WEST — VIRU OPEN» (ІІ ранг) з сумо. До складу офіційної делегації Національної збірної команди України з сумо від Миколаївської області ввійшли два представники комунального закладу «Южноукраїнська дитячо-юнацька спортивна школа» Хлюстін Анатолій і Адилханян Карина.

Наші спортсмени показали гарні результати. У ваговій категорії 85 кг Хлюстін Анатолій посів ІІІ місце, у ваговій категорії 73 кг Карина Адилханян теж посіла ІІІ місце.

В традиціях відділення сумо КЗ ЮДЮСШ прерогативою завжди була й залишається фахова підготовка висококваліфікованих спортсменів. Не зупиняються на досягнутому та мати надзвичайні плани на майбутнє – вчить своїх спортсменів їх тренер та наставник Тімашков Юрій Миколайович.

Бажаємо старшому тренеру — викладачу відділення дзюдо КЗ ЮДЮСШ Тімашкову Юрію Миколайовичу та його вихованцям нових перемог та досягнення нових вершин.

Южноукраїнські спортсмени на п’єдесталі пошани. Фото.  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/44669 Южноукраїнські спортсмени на п’єдесталі пошани. Фото.  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/44669 Южноукраїнські спортсмени на п’єдесталі пошани. Фото.  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/44669 Южноукраїнські спортсмени на п’єдесталі пошани. Фото.  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/44669

Джерело

Читать ещё:  В МОЗ анонсировали поощрение для украинцев за вакцинацию

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *