Цирк продовжується – Дзюбенко і Горностай взяли на озброєння стиль Януковича

Вчора на офіційному сайті Южноукраїнська від імені секретаря міської ради Людмили Дзюбенко було опубліковано розпорядження про продовження 13 грудня 42-ї сесії. Хтось може подумати, що тут дивного? Нічого, окрім того, що Дзюбенко перебуває у відпустці з 21 листопада по 6 грудня, а 42-а сесія вже давно закінчилася.

Спрогнозувати подібний фокус від дуету Горностай-Дзюбенко можна було ще у перший день раптової відпустки секретаря міськради. Тоді, нагадаємо, третина депутатів вимагала провести позапланову сесію, але двері сесійної зали виявилися зачиненими, а працівники апарату ради, відповідальні за проведення пленарних засідань, по команді керівництва теж не вийшли на роботу з різних причин. Та сесія мала стати 43-ю за ліком, оскільки попередню, 42-у, хоч і без участі Дзюбенко, яка фактично втекла, офіційно закрили. Якби депутати цього не зробили, а чекали, коли секретар повернеться з безкінечних лікарняних і відпусток, важливі для громади питання, так і лишилися б невирішеними.

Так ось, 21 листопада запам’яталося не лише блокуванням роботи депутатів, а й завзятим виступом «тричі несудимого» Сергія Горностая, який повчав колег, що законно, а що – ні. На думку представника «Батьківщини», який не полінувався привезти з Первомайська знімальну групу телеканалу «Олта» для замовного сюжету, 42-а сесія все ще незакінчена, тому решта не таких свідомих, як Горностай, обранців громади чинить неправомірно. Сергій Валерійович радив депутатам просити Дзюбенко видати розпорядження про продовження 42-ї сесії.

І ось, у п’ятницю секретар міської ради змилувалася і опублікувала анонсований своїм наставником «документ», який правильніше було б назвати Фількиною грамотою. На думку Горностая-Дзюбенко, громада ще потерпить до 13 грудня. І байдуже, що, наприклад, земельні питання повинні розглядатися не рідше, ніж раз на місяць, що планова сесія мала б відбутися 22 листопада, а сама Людмила Петрівна на час оприлюднення розпорядження знаходилася у відпустці. Вони з Горностаєм – легітимна влада, а всі інші мають грати за їхніми правилами, а закон для них неписаний.

Читать ещё:  Южноукраинск - Бюджет завис, сессии не проводятся – Дзюбенко и Горностай продолжают блокировать работу депутатского корпуса

Источник Маю Право

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *