Підтримай літніх людей – приєднайся до акції «Ветеран»!

Шановні южноукраїнці! З 1 листопада на Южно-Українському енергокомплексі розпочалася щорічна благодійна акція «Ветеран» зі збору коштів для потреб ветеранів ВП ЮУАЕС та літніх людей Южноукраїнська. Започаткована за ініціативи трудового колективу атомників в 2010 році, вона переросла в постійно діючу, з року в рік знаходячи відгук у працівників нашого підприємства.

Так, нинішнього року  у акції беруть участь 3596 працівників Южно-Українського енергокомплексу, загальна сума річних перерахувань у підсумку складе 606 тис. 425 грн. Загалом же за вісім років існування акції на потреби ветеранів АЕС і літніх людей Южноукраїнська (станом на 15 листопада 2018 р.) наші енергетики зібрали 3 млн 338 тис. грн.

Маємо зазначити, що ми допомагаємо не лише своїм колишнім працівникам. Крім первинної організації ветеранів ВП ЮУАЕС, благодійна допомога атомників надається також міській організації ветеранів війни, праці та збройних сил Южноукраїнська – наразі сюди надходить 30% від усіх зібраних нашим колективом коштів.

Сьогодні із закликом підтримати цю гуманну традицію та взяти посильну участь в благодійній акції «Ветеран–2019» ми звертаємось до міських підприємств і організацій, а також до кожного южноукраїнця.

Не будьте байдужими до тих, чиїми руками зводилося наше місто, будувався та розвивався наш енергокомплекс, хто передавав нам свій безцінний досвід, навчав працювати та допомагав опановувати професію. Нині допомоги потребують вони.

Може саме Ваш маленький грошовий внесок дозволить комусь придбати необхідні ліки, а отже, поправити здоров’я, а то й зберегти життя, чи стане в нагоді літній людині в іншу скрутну хвилину.

Щиро переконані, що головне не розмір перерахованих коштів, а прояв поваги та гуманізму до наших батьків-пенсіонерів та колишніх колег. Повірте, за таку увагу вони  будуть Вам дуже вдячні.

Читать ещё:  Какие бесплатные обследования можно сделать в поликлиниках Украины

Допоможімо разом нашим ветеранам. Хай  не відчувають вони себе забутими і залишеними наодинці зі своїми проблемами. Своєю участю в акції ми всі разом та кожен особисто засвідчимо, що добро та людяність  живуть у наших серцях. Це саме те, що нас поєднує та робить кращим і змістовнішим наше життя!

Адміністрація та профком ВП ЮУАЕС

Банківські реквізити ветеранських організацій:

— міська організація ветеранів війни, праці та збройних сил Южноукраїнська: р/р26001300135088 у філії-Миколаївського обласного управління ПАТ «Державний Ощадний банк України», Код 24782651, МФО 326461;

— первинна організація ветеранів ВП ЮУАЕС – р/р26003060463859 у відділенні ПАТ КБ «ПриватБанк» в м. Южноукраїнську, Код 34597180, МФО 326610.

Джерело

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *