Черговий випадок чоловічої жорстокості — прокуратура інформує

Южноукраїнським відділом Первомайської місцевої прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно23-х річного мешканця міста, який побив молоду жінку.

Так, у вересні поточного року, під час відпочинку з компанією друзів біля під`їзду одного з будинків у місті Южноукраїнську, молодик в ході сварки з потерпілою, розуміючи, що має значну перевагу у фізичній силі, наніс їй один удар рукою в обличчя, тим спричинивши тілесне ушкодження у вигляді садна на обличчі. Від отриманого удару потерпіла втратила рівновагу та впала, у зв`язку з чим отримала перелом пальця лівої руки.

Дії зловмисника кваліфіковано за ч.1 ст. 125, ст. 128 КК України — умисне легке тілесні ушкодження та необережне середньої тяжкості тілесне ушкодження.

За наслідками проведення досудового розслідування, процесуальним керівником 25 жовтня обвинувальний акт стосовно винної особи скеровано на розгляд до Южноукраїнського міського суду.

За вчинення злочинів, передбачених ст. ст. 125, 128 КК України, передбачено кримінальну відповідальність у вигляді обмеження волі на строк до 2 років.

Источник

Читать ещё:  На Николаевщине ищут несовершеннолетнюю Ирину Мельниченко

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *