Южноукраїнськ — ДО УВАГИ ОДЕРЖУВАЧІВ ПЕНСІЙНИХ ВИПЛАТ ЧЕРЕЗ УСТАНОВИ ОЩАДБАНКУ!

Южноукраїнське об’єднане управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області повідомляє, що, на виконання положень Постанови Правління Пенсійного фонду України від 03.11.2017 №26-1 «Про Порядок оформлення, виготовлення та видачі документів, що підтверджують призначення особі пенсії»,  одержувачі пенсійних виплат можуть оформити електронні пенсійні посвідчення, які одночасно є платіжною карткою (далі ЕПП).

На даний час можливість отримати ЕПП є тільки у одержувачів пенсійних виплат через установи ПАТ “Державний ощадний банк України”.

Електронні пенсійні посвідчення містять банківський платіжний додаток, а також чип-модуль з контактним та безконтактним інтерфейсами з можливістю запису інформації згідно з описом інформації, що зберігається в електронному пенсійному посвідченні в електронному вигляді. Чип-модуль з контактним та безконтактним інтерфейсами повинен мати сертифікат відповідності або позитивний експертний висновок за результатами державної експертизи у сфері криптографічного захисту інформації для можливості використання його як надійного засобу електронного цифрового підпису.

Строк дії електронного пенсійного посвідчення як платіжної картки визначається банком і не може перевищувати трьох років.

Пенсійне посвідчення виготовляється на ім’я особи, якій призначено пенсію. У разі якщо пенсія призначена неповнолітній або недієздатній особі чи особі, цивільна дієздатність якої обмежена, у посвідченні додатково зазначаються прізвище, ім’я та по батькові законного представника.

Для виготовлення ЕПП необхідно особисто звернутися до Южноукраїнського ОУПФУ за адресою: б-р Цвіточний, 4, та надати:

—  паспорт

—  ідентифікаційний код

—  фотокартку кольорову для пенсійного посвідчення.

Консультації з даного питання можна отримати за телефоном гарячої лінії Южноукраїнського ОУПФУ ― (05136) 2-52-62.

 

Читать ещё:  В галерее современного искусства Ивано-Франковска выставили антисемитские картины

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *