«Миколаїв стає другим Маріуполем», — голова облради

Голова Миколаївської облради Ганна Замазєєва вважає, що Миколаїв стає другим Маріуполем.

Про це вона написала у своєму емоційному посту у соціальних мережах.

За її інформацією, близько 40 ракет сьогодні прилетіли об’єктами Миколаєва — це наймасовіший обстріл міста з початку війни з РФ.

«Моє місто – місто-Герой Миколаїв стає іншим Маріуполем!!!!!!!!

Неможливо стримувати сльози та безмежну ненависть! Ненависть до тих покидьків, що прийшли на нашу землю та вбивають наших людей, наші міста та села. Відрізали місто від водопостачання та знижують інфраструктуру…

Близько 40 ракет сьогодні вночі прилетіло Миколаєвом. Це один із наймасштабніших обстрілів міста з початку повномасштабного вторгнення.

Повторюся – місто цілеспрямовано вбивають. Але жодні ракети та снаряди не зможуть зламати дух наших людей! Місто поранене і щоденно ці поранення стають все важчими…❗️Але ми вистоїмо!

А десь, вірує в головах людей мирна життя, хтось обговорює як сидить на фото Олена Зеленська, як хтось одягнутий і кудись поїхав… Мені це зараз все одно, як і всім Миколаївцям!!! Але мені не все одно, коли місто злидня, «стирають з лиця землі», вбивають наших людей, дітей…

Зараз Миколаївці хочуть виспатись, бо ми вже не спали нормально багато місяців… Але МАГІЯ, звідкись беруться сили і ми йдемо на розбір завалів. З ще більшим завзяттям йдемо волонтерити та робити своє діло…

Наказання за шкірну ракету випущену по місту, за шкірного загиблого Миколаївця, за шкірну поранену дитину… буде обов’язково і вона не змусить собі чекати.

Ми триматимемося і переможемо. Але весь світ повинен кричати! Кричати про страшні дії країни-терориста! І нарешті усвідомити, що «російський світ» — це вбивство, муки та тероризм!», — сказано у повідомленні.

Джерело

Читать ещё:  Укрпочта предупреждает о новой ловушке мошенников

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *