Южноукраїнськ. ГАРЯЧА ПІЦА ДЛЯ УКРАЇНЦІВ ВІД ШОТЛАНДСЬКИХ ВОЛОНТЕРІВ. Фото.

Смачною піцею пригощали біля «Фокстроту» у неділю южноукраїнців європейські волонтери. Подія сталася завдяки благодійній організації з Шотландії Siobhans Trust. Волонтери цієї організації з початку війни їздять селами та містами України, готують у мобільній кухарській печі і безкоштовно роздають гарячу піцу. Гроші на продукцію збирає населення Шотландії, піцу закуповують в Італії, а потім через Польщу везуть українцям. Наразі діяльність Siobhans Trust майже повністю зосереджена на нашій країні, тому що тут є найбільша потреба у допомозі та підтримці у цей важкий час.

Волонтери Томас, Кевін, Джанні та їхні миколаївські колеги Анна та Валерій Черниш за час перебування в нашому місті приготували та роздали всім бажаючим півтори тисячі піц. У черзі переважно були діти та люди похилого віку. Кожен отримував стільки шматочків, скільки просив. Люди дякували гостям за турботу, смачну їжу та гарний настрій.

Не забули волонтери й про бійців – було випечено декілька ящиків смакоти, яку військові розвезли по блок-постах.

Під час цього заходу працівники управління молоді, спорту та культури разом із режисерами та артистами Палацу культури «Енергетик» провели дитячу ігрову програму з конкурсами та призами. Діти були дуже задоволені, бо скучили за святами. Гарному настрою сприяло й морозиво, яке дітлахам роздавали представники громадської організації «Щира справа».

Читать ещё:  Южноукраїнськ. ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ ГЕРОЮ...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *