Южноукраїнськ. ОСТАННІЙ ДЗВОНИК «Університету третього віку»

25 травня відбувся останній дзвоник у студентів факультету психології  «Університету третього віку». Це єдиний факультет, який встояв до кінця цього нелегкого навчального року. Попри всі події, що відбулися, усіх нас найстійкіші серед слухачів  не відмовилися від занять, навпаки, ці зустрічі стали надійною опорою і моральною підтримкою для кожного з них. У вирії подій психологічні практики та навики, які заспокоюють і допомагають опанувати себе, взяти в руки емоції, стали необхідні як ковток свіжого повітря. Можливо хтось зміг навіть стати корисним для когось з близьких, поділившись своїми новими знаннями.

В цілому зустріч пройшла в теплій обстановці. За доброю традицією випускників привітала директор комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади» Олена БОГАЧОВА та вручила пам’ятні сертифікати. Присутні пригощалися смаколиками і згадували все гарне у навчальному році. Всі учасники планують в наступному році продовжити навчання в «Університеті третього віку». Слова вдячності отримала викладач курсу Ольга КУРЗЕЛЬ, за неймовірний час, проведений разом.

Новиною для випускників стало повідомлення, що усім бажаючим не доведеться чекати нового навчального року. Щоб у такий важкий час підтримувати один одного, планується продовження зустрічей протягом канікул. Ця новина неабияк підняла настрій у випускників. Тому, до нових зустрічей!

Источник

Читать ещё:  Южноукраїнськ - 10 сесія міської ради. З кодексом та старостою. Видео.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *