Більше мільйона гривень на допомогу українській армії вже спрямувала родина Самчинських з м.Южноукраїнськ

Значна частина цих коштів надійшла від Сергія Самчинського і його вихованців зі США.
Тренер зі спортивних бальних танців, депутат обласної ради Людмила Самчинська координує роботу волонтерського центру «Берегиня», її старший син Олександр – працівник АЕС — організовує придбання і доставку необхідних речей нашим воїнам.

Долучився до благородної місії і його молодший брат Сергій. Його добре у місті атомників, як педагога зі спортивних бальних танців і заслуженого спортсмена. Наразі він мешкає у США і разом зі своєю партнеркою Юлією Бесараб є чотирикратним Чемпіоном США серед професіоналів зі спортивних танців та срібним призером Чемпіонату світу. Сергій і Юлія особистими коштами та грошима, які зібрали їхні американські учні, постійно допомагають нашим військовим у придбанні необхідного спорядження та амуніції.

Окрім тепловізорів рацій, біноклів, касок, павербанків, військового одягу та взуття найвагомішим придбанням став квадрокоптер з тепловізором вартістю більше як 10 тисяч доларів. За словами Сергія Самчинського, наразі планується придбання повністю укомплектованого безпілотника, який конче необхідний українському війську і який вдалося знайти в Канаді. Залишилось — зібрати на нього кошти і переправити в Україну.

Читать ещё:  Щодо повідомлення про загрозу на Южно-Українській АЕС

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *