Коммунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання звернулося до мешканців Южноукраїнська

Коммунальне підприємство «Житлово-експлуатаційне об’єднання звернулося до мешканців Южноукраїнська з нагадуванням, що воєнний стан не звільняє громадян від плати за комунальні послуги. Уряд не оголошував ніяких змін в системі комунальних платежів. Тобто, незважаючи на війну, сплачувати комунальні послуги все одно треба. Однак пеня на них не нараховуватиметься.

КП ЖЕО повідомляє, що усі підрозділи підприємства працюють в цілодобовому режимі, для забезпечення оборони Южноукраїнської територіальної громади. Підприємство здійснювало та продовжує здійснювати підготовку визначених органами місцевого самоврядування приміщень, що можуть використовуватись мешканцями міста під час повітряної тривоги (прибирання, освітлення, тощо). В повному обсязі надає послуги з управління багатоквартирними будинками, а також забезпечує вивіз твердих побутових відходів на території міста та смт. Костянтинівка, відповідно до затвердженого графіка.

Окрім того, КП ЖЕО здійснює виконання мобілізаційних завдань та розпоряджень органів місцевого самоврядування, військових комісаріатів, керівників територіальної оборони громади та функціонування критичної інфраструктури.

Джерело

Читать ещё:  Із сесійної зали. Телебачення ЮУАЕС

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *