Южноукраїнськ — КАЛЕЙДОСКОП СПОРТИВНИХ НОВИН

КАРАТЕ

Команда СК «Олімп» УСО ВП ЮУАЕС під керівництвом тренера-викладача Олега Вітковського здобула 7 медалей різного ґатунку 5 лютого у м. Миколаєві на чемпіонаті Миколаївської області з Кіокушин Будо карате Кенбукай серед дітей, юнаків, юніорів та дівчат віком від 5 до 17 років у розділі куміте.

За регламентом змагань чемпіонат області було анонсовано як відкриті змагання, тому участь у турнірі взяли представники Київської, Харківської, Дніпропетровської, Одеської, Волинської, Миколаївської областей та команда юних каратистів з Латвії.

Турнір, розподілений на поєдинки серед новачків та більш досвідчених за спортивною кваліфікацією спортсменів, зібрав на татамі біля 300 представників цього виду бойового мистецтва.

(На фото: южноукраїнські спортсмени — учасники відкритого чемпіонату Миколаївської області з Кіокушин Будо карате Кенбукай зі своїм наставником тренером-викладачем Олегом Вітковським)

Перша сходинка п’єдесталу підкорилася Амалії Малоземовій (2009 р.н., в.к. + 40 кг). Друге місце посів Костянтин Красовський (2010 р.н., в.к. + 45 кг). «Бронза» — в Арсена Петрова (2009 р.н., в.к. + 55 кг), Мирона Куцупери (2013 р.н., в.к. до 25 кг), Артема Рожика (2010 р.н., в.к. до 45 кг), Валерії Іщенко (2011 р.н., в.к. до 35 кг) та Вероніки Ревенко (2010 р.н., в.к. + 35 кг).

Приємним фактом участі южноукраїнської команди у змаганнях стало те, що вихованка секції карате СК «Олімп» Катерина Серга була запрошена для участі у чемпіонаті області у статусі судді. Сподіваємося, що южноукраїнська зірочка, яка у свої чотирнадцять років вже має спортивний титул срібної призерки чемпіонату світу 2018 року з кіокушин карате серед дівчат до 11 років, продовжить славетні традиції южноукраїнської школи карате на тренерському та суддівському поприщі.

БОРОТЬБА ГРЕКО-РИМСЬКА

В період з 3 по 5 лютого у місті Одеса команда южноукраїнських спортсменів брала участь у відкритому Всеукраїнському турнірі з греко-римської боротьби пам’яті майстра спорту СРСР І.Г. Толмачова серед юнаків вікових категорій U-13, U-15 та U-17.

Читать ещё:  Южноукраїнськ - КОНКУРС ДЛЯ ОСББ НА ОТРИМАННЯ КОШТІВ НА ВПРОВАДЖЕННЯ ЕНЕРГОЗБЕРІГАЮЧИХ ЗАХОДІВ В БАГАТОКВАРТИРНИХ БУДИНКАХ

Більш ніж 300 учасників, серед яких були представники 9 областей України та спортсмени з Естонії, Молдови і Киргизстану, зібралися в спорткомплексі «СКА» на трьох борцівських килимах.

Одним з головним завдань проведення турніру, крім підвищення спортивної майстерності його учасників, була комплектація складу збірної команди України U-15 для участі у міжнародному турнірі «TALLIN OPEN-2022».

Южноукраїнська команда борців СК «Олімп» УСО ВП ЮУАЕС у складі 8 спортсменів під керівництвом тренерів-викладачів Бутхузі Карая та Дениса Чебанова виконала поставлену задачу з максимальною ефективністю. «Олімповці» повернулася додому, додавши до своєї спортивної скарбнички 6 медалей різного ґатунку та путівку в Естонію на «TALLIN OPEN-2022» у складі збірної команди України з повним фінансуванням цієї поїздки за рахунок держави.

Першими у змаганнях стали Денис Середін (U-15, 2008 р.н., в.к. до 38 кг), якому дісталася путівка у складі збірної України U-15 в Естонію, і Владислав Величко (U-13, 2009 р.н., в.к. до 42 кг). «Срібло» у Платона Белокурова (U-13, 2010 р.н., в.к. до 29 кг), Дениса Моргуна (U-15, 2008 р.н., в.к. до 41 кг) та Євгена Богдана  (U-15, 2008 р.н., в.к. до 57 кг).

В’ячеслав Рожок (U-11, 2011 р.н., в.к. до 40 кг) виборов третє місце.

(На фото зліва направо: Денис Моргун, В’ячеслав Рожок, Артем Ілющенко, Платон Белокуров, Євген Богдан, Владислав Чалий, Владислав Величко, Деніс Середін).

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *