Южноукраїнськ — ДО УВАГИ УЧАСНИКІВ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ!

ІНФОРМАЦІЯ
про рішення Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки
і надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті
Южноукраїнської міської ради

04.02.2022 відбулося позачергове засідання Комісії з порядком денним «Про епідемічну ситуацію із захворюваністю на грип та інші ГРВІ серед населення Южноукраїнської міської територіальної громади та заходи, спрямовані на зниження ризиків під час епідеміологічного сезону з грипу».

Рішенням Комісії:

— переведено освітній процес в 5–8-х класах загальноосвітніх шкіл, міжшкільному навчально-виробничому комбінаті, дитячо-юнацькій спортивній школі, дитячій школі мистецтв на дистанційну форму навчання.

Термін: з 07.02.2022 до 11.02.2022 включно

— доручено забезпечити проведення очного освітнього процесу у 1–4-х та 9–11-х класах закладів загальної середньої освіти із забезпеченням дистанціювання та  розмежування здобувачів освіти різних класів та потоків.

Термін: з 07.02.2022 до 11.02.2022 включно

Також рішенням Комісії заборонено проведення масових заходів у загальноосвітніх, дошкільних, позашкільних навчальних закладах, міжшкільному навчально-виробничому комбінаті, дитячо-юнацькій спортивній школі та дитячій школі мистецтв, тимчасово обмежено проведення масових заходів у спортивних і культурно-розважальних об‘єктах.

Источник

Читать ещё:  Южноукраїнськ. ПРОЩАННЯ З ГЕРОЄМ…

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *