Я дуже вдячний кожному з Вас! — Дікусар Андрій

Я, Дікусар Андрій, хочу подякувати за дуже потужну підтримку та допомогу!
Я дуже вдячний кожному з Вас! Завдяки Вашій допомозі, я зміг оплатити послуги досвідченого адвоката, та пройти лікування. Також хочу подякувати персоналу відділення нейрохірургії КНП ММР «МЛШМД», а особливо лікарю Купрейчику В.В., які змогли мене поставити на ноги без хірургічного втручання. Щиро вдячний голові Мальтійської служби допомоги України — Павлу Тітку та голові Мальтійської служби допомоги Івано-Франківська — Роману Яручику, які впродовж всього часу допомагали. Окремо хочу подякувати своїй команді, яка підтримувала мене та допомагала весь цей час. Наразі я вже вийшов на роботу, але для повного відновлення потрібен час та прийом відповідних ліків. Та я сподіваюсь на максимальне відновлення та повернення до нормального життя.
Стосовно справи, на даний час у постраждалих і свідків взяли покази, зібрали необхідні матеріали, результати СМЕ та направили у Южноукраїнську прокуратуру, де ведеться слідство.
Моєю метою і надалі залишається довести цю справу до кінця.
Читать ещё:  ЯКИМ ЧИНОМ ПРАЦІВНИК, ЯКИЙ ПРАЦЮВАВ НА ПІДПРИЄМЦЯ НЕЛЕГАЛЬНО, МОЖЕ ДОВЕСТИ ФАКТ ТРУДОВИХ ВІДНОСИН? ЧИ МОЖЕ ВІН РОЗРАХОВУВАТИ НА ПОНОВЛЕННЯ ТРУДОВИХ ПРАВ В ЧАСТИНІ ОПЛАТИ ПРАЦІ?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *