Міський голова Вараша заявив про тиск на працівників Рівненської АЕС

Міський голова Вараша Олександр Мензул, а також голови фракцій у міській раді направили колективне звернення до керівнитва країни щодо ситуації, яка сталася на Рівненській АЕС.

Про це Олександр Мензул повідомив на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, спонукав до цього тиск, який чиниться на колектив Рівненської АЕС.

«Як людина, яка працювала на станції понад 23 роки та була відповідальною за ядерну безпеку, дуже добре розумію наскільки важливим є вплив психоемоційного стану людей на якість виконуваної ними роботи. В умовах того терору, який влаштували колективу станції постійними безпідставними перевірками, публічним тиском з використанням брудних інформаційних технологій працювати неможливо,» — обурився він.

А також додав, що місто Вараш, є супутником РАЕС і напряму залежить від її діяльності.

«Близько половини депутатів Вараської міськради – це працівники станції різних підрозділів. Ми обурені і стурбовані спробами знищити репутацію підприємства, його персоналу і керівництва. Абсурдно виглядає, коли у цій інформаційній війні використовуються люди, які мають далеко неоднозначну «славу» в галузі або ж взагалі не мають відношення до ядерної енергетики. Я, як міський голова, за підтримки голів всіх депутатських фракцій Вараської міської ради вимагаю об’єктивного ставлення до колективу Рівненської АЕС, припинення тиску на колектив та керівництво, зупинення інформаційних атак, які наносять шкоду репутації підприємства та ядерній енергетиці в цілому», — написав міський голова Вараша.

Источник

Читать ещё:  Президент обязал Кабмин повысить уровень минимальной зарплаты

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *