Мегават вітань підготували для колег учасники конкурсу від ВП «Українське ядерне товариство» у м. Южноукраїнськ

23 грудня організаційний комітет ВП «Українське ядерне товариство» у м. Южноукраїнськ оголосив імена переможців творчого конкурсу «Мегават вітань». Із 10 по 21 грудня  учасники конкурсу писали привітання у вигляді  листівок, віршів, прози, відеопривітань та малюнків.

На адресу місцевого осередку УкрЯТ свої роботи надіслали більш як п’ятдесят учасників. Конкурс проводили лише серед працівників енергокомплексу і тільки на южноукраїнському майданчику. «Цей конкурс проводився вперше і лише на нашому майданчику. Сподіваюся, що в майбутньому нашу ідею підхоплять на інших атомних станціях, а, можливо, і по всій компанії. Конкурс було задумано, аби об’єднати усіх енергетиків, відволікти їх від буденних проблем та подарувати тепло і святковий настрій усім колегам, які почують або прочитають ці привітання», — зазначив  ініціатор конкурсу, лідер осередку ВП громадської організації «Українське ядерне товариство» у м. Южноукраїнськ Сергій Янківський. Сергій Янківський додав, що визначити переможця було нелегко, адже кожен з учасників конкурсу підійшов до завдання з креативом та натхненням. Схожих робіт не було, у кожного була своя ідея.

У результаті місця розподілилися наступним чином: на третьому місці – кранівниця ЕРП Марина Дума, на другому – інженер ЦТАВ Олександр Дроздов, на першому – редактор УІГЗ Юрій Афанасенко. Із віршованими привітаннями призерів можна ознайомитися у нашому часописі

Источник

Читать ещё:  У м. Южноукраїнськ розшукали хлопчика, який пішов із дому погуляти

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *