Привітання керівника НАЕК «Енергоатом» із Днем енергетика

Шановні колеги, друзі!

 Вітаю всіх із нашим професійним святом – Днем енергетика!

 Мені б хотілося, щоб це свято стало днем визнання та вдячності. Визнання того, що всі ми робимо вельми важливу для українців та України справу. Робимо її відповідально, фахово, чесно.

 Українські атомники – це велика команда, близько 35 тисяч людей. Зусилля кожного дають змогу країні розвиватися, а її громадянам – комфортний побут, затишок в оселях, світло і тепло в будинках. Одним словом – мати енергію для власних звершень, для повноцінного життя.

 Ви – справжні воїни світла. У будь-яку пору року, цілодобово, 24 на 7, енергетики мають бути на його сторожі. І сьогодні я хочу щиро подякувати кожному з багатотисячної армії українських атомників, які гідно несуть цю вахту.

 Завдяки вам, попри всі кризи та негаразди, пандемію та локдауни, атомна енергетика залишається стабільною і непохитною, а її розвиток і прогрес не мають ані пауз, ані вихідних.

 Пишаюся тим, що ми гідно відстоюємо енергетичну безпеку держави, і нинішній осінньо-зимовий період вкотре це підтверджує. Ми не вагаючись підставили державі своє міцне атомне плече й одночасно працюємо 14-ма, а незабаром будемо й усіма 15-ма енергоблоками, встановлюючи рекорди за обсягами виробництва електроенергії. Цієї зими вперше в історії на плаву буде весь атомний флот України.

 Попереду – нові амбітні завдання. І нам знадобиться багато сил, натхнення та енергії на їх здійснення. Передусім – на запуск будівництва двох нових атомних енергоблоків на Хмельницькій АЕС за суперсучасною американською технологією АР1000.

 Рішення щодо будівництва вже прийнято, угоди з нашим американським партнером – компанією Вестингхаус – підписано, весь комплекс підготовчих робіт – розпочато.

 Впевнений: у нас усе вийде, ми впораємося і вчергове доведемо, що українські атомники – неперевершені!

 Усміхніться сьогодні колегам, побажайте їм усього найкращого, подякуйте за працю, за дружбу, за підтримку.

З днем енергетика!  Будьте щасливі, друзі!

Т. в. о. президента ДП «НАЕК Енергоатом»

Читать ещё:  Вражеские обстрелы Николаевской области: разрушены предприятия, обстреляны сельхозугодья

Петро Котін

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *