Южноукраїнськ — ДО УВАГИ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ!

Люди з особливими потребами є повноцінними членами нашого суспільства і потребують постійної уваги до своїх проблем. Це, зокрема, стосується й безперешкодного доступу до приміщень осіб з обмеженими фізичними можливостями, громадян похилого віку, інших маломобільних груп населення.

Відповідно до ст. 26 Закону України «Про основи соціальної захищеності інвалідів України», підприємства, установи та організації також зобов’язані враховувати потреби людей з інвалідністю і забезпечувати для них доступність споруд.

З метою доступності осіб з особливими фізичними потребами комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади» постійно вживаються відповідні заходи.

Відділення комплексної реабілітації дітей з інвалідністю:

— обладнане для перебування дітей з інвалідністю, у т.ч. для дітей з інвалідністю, які пересуваються за допомогою візків та ходунків;

— встановлено кнопку виклику персоналу;

— вхід до відділення облаштований пандусом з поручнями;

— туалетні кімнати спеціально обладнані.

Відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг:

— встановлено кнопку виклику персоналу;

— вхід до відділення облаштований пандусом з поручнями;

— облаштована туалетна кімната та кімната для осіб з інвалідністю, які пересуваються на інвалідних візках (виконано ремонт кімнати та придбано багатофункціональні ліжка  для вищезазначеної категорії).

«Соціальна перукарня» відділення надання адресної натуральної та грошової допомоги:

— встановлено кнопку виклику персоналу;

— вхід до відділення облаштований пандусом з поручнями;

— туалетна кімната спеціально обладнана.

 

Отже, до приміщень територіального центру вільний доступ і для осіб, які пересуваються за допомогою інвалідного візка, я для інших мало мобільних категорій населення.

Будь-яку консультацію з надання послуг чи допомог за рахунок бюджету громади Ви можете отримати за тел.. 5-55-37 чи 5-44-54, 0689451900.

Але якщо Ви бажаєте особисто завітати до територіального центру, ласкаво просимо!

Джерело

Читать ещё:  Южноукраїнськ - ЗВЕРНЕННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ВАЛЕРІЯ ОНУФРІЄНКА ЩОДО НАДАННЯ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *