Южноукраїнськ — SOS! Дікусар просить допомоги встановити справедливість!

Дікусар Андрій – людина, що своєю діяльністю  зробила чимало для нашої громади!

Як керівник громадського формування з охорони громадського порядку міста, Дікусар А. разом з однодумцями допомагає контролювати безпеку громадського порядку під час проведення різноманітних заходів в Южноукраїнську, а як лідер команди рятувальників-волонтерів, він організовує курси по наданню першої домедичної допомоги від «Мальтійської служби допомоги», де рятувальники МСД міста охоче діляться своїми знаннями.

Южноукраїнськ - SOS! Дікусар просить допомоги встановити справедливість!
Вшанування за співпрацю в охороні громадського порядку, значний внесок в боротьбі зі злочинністю в місті Южноукраїнськ та з нагоди 20-річчя від дня створення заохоти

Але сьогодні цього активного громадянина нашого міста спіткала біда. Та чи не настав час нам, як громаді, згуртуватися та стати на допомогу, щоби разом відстоювати чесність, справедливість та законність!

Южноукраїнськ - SOS! Дікусар просить допомоги встановити справедливість!
Андрей не называет их фамилии, но уверен, что Вы догадываетесь, о ком идет речь…

Наразі Дікусар Андрій знаходиться в нейрохірургічному відділенні Миколаївської лікарні та звернувся до громадськості з відкритим листом, який ми публікуємо дослівно:

Я, Андрій Дікусар, інженер управління з питань аварійної готовності і реагування ЮУАЕС, звертаюсь до Вас за допомогою. Я прагну розголосу ситуації, в яку потрапив, об’єктивного розслідування та покарання осіб, які вже неодноразово здійснювали розбійні напади і щоразу ухилялися від правосуддя.

В ніч на 14 листопада на одній з головних вулиць міста на мене з товаришем напала група молодиків і жорстоко побила. Наразі я знаходжусь в стаціонарному відділенні міської лікарні зі складними травмами: гідроцефалія мозку, переломи нижньої стінки лівої очниці і передньої стінки лівої верхньої щелепної пазухи, забої. Необхідна реконструктивна хірургія (вставлення пластини). Лікування дороговартісне.

Та я звертаюсь до Вас за фінансовою допомогою не лише з приводу лікування. Кошти потрібні на юридичні послуги (адвоката).  Юристи нашого міста відмовили мені в захисті, бо добре знають, хто стоїть за нападниками. Я не називаю їхні прізвища, але впевнений, що Ви здогадуєтесь, про кого йде мова.

Вважаю справою честі добитися правосуддя, та на своєму прикладі довести, що злочинці, ким би вони не були, мають бути покарані. Моя громадська діяльність і громадянська позиція – захищати і рятувати людей, оскільки я керівник громадського формування з охорони правопорядку м. Южноукраїнськ, голова ГО «Шершень», лідер команди рятувальників-волонтерів, командир третьої ланки аварійної групи медичної служби на ЮУАЕС. Але від розбійного нападу не застрахований ніхто.  На моєму місці могла опинитись будь-яка людина.

Я налаштований стояти за правду до кінця. Буду вдячний за фінансову підтримку.

Карта Райффайзен Банк Аваль 4149 5100 6880 7728 на ім’я Дікусара Андрія Сергійовича.

 

Читать ещё:  Южноукраїнськ. ГРАФІК ВИДАЧІ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ НА 27 ЧЕРВНЯ ТА 28 ЧЕРВНЯ

Южноукраїнськ - SOS! Дікусар просить допомоги встановити справедливість!

Джерело

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *