Танцюристи з міста-супутника ЮУАЕС знову підкорили турецьких глядачів. Фото.

Зразково-показовий ансамбль народного танцю «Квіти України», що діє на базі Палацу культури Южно-Української АЕС, взяв участь у 5-му Міжнародному фестивалі музики і танцю.

Свято творчості проходило з 12 по 22 жовтня 2021 року в м. Сіде. У ньому взяли участь 320 танцюристів з Узбекистану, Казахстану, Білорусі, Ірану. Україну, крім ансамблю з Южноукраїнська, на фестивалі представляли ще 5 ансамблів з нашої держави.

Під час фестивалю 34 южноукраїнські танцюристи продемонстрували 12 номерів. У день відкриття фестивалю відбулася урочиста хода вулицями стародавнього міста під супровід місцевого колективу барабанщиків. В гавані Сіде було організовано гала-концерт, де всі колективи-учасники фестивалю виконували народні танці своїх країн.

Організатор Ферах Акча вручив диплом художньому керівникові ансамблю «Квіти України» Валерії Форостенко. Він висловив подяку за можливість ознайомитися з мистецтвом українського народного танцю, внесок у розвиток культури та відзначив високий рівень виконавської майстерності танцюристів з міста-супутника Южно-Української АЕС.

Джерело

Читать ещё:  Новые правила поступления в вузы: что изменилось для абитуриентов

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *