Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня. «Наші ангели в білих халатах»

«Наші ангели в білих халатах»
До вашої уваги традиційна рубрика «Наші ангели в білих халатах», в рамках якої ми продовжуємо розповідати про лікарів, які працюють в КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня».
Наступний герой нашої рубрики задумався про професію лікаря ще навчаючись в 8-му класі школи. А сталось це за сприянням його вчительки хімії, яка в невимушеній розмові натякнула йому про те, що з такими гарними і глибинними знаннями в області хімії — йому просто необхідно вступити до медичного інституту. І так, як батько нашого героя був військовим, хлопчик захотів стати військовим лікарем.
Мрія здійснилася і в 1977 році герой нашої рубрики закінчив клінічну ординатуру за спеціальністю «Педіатрія» на кафедрі Госпітальної педіатрії Горківського державного медичного інституту та за розподілом переїхав жити та працювати до м. Южноукраїнська.
Берест Валерій Іванович — людина, яку в нашому місті знають всі батьки. Свою трудову діяльність Валерій Іванович розпочав з посади дільничного педіатра в 1979 році, а з 1983 року і до тепер займає посаду завідуючого дитячим відділенням КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня».
Валерій Іванович — 42 роки у професії, має вищу кваліфікаційну категорію лікаря-педіатра, за весь період роботи був більше 20 разів нагороджений грамотами і подяками місцевої влади, був відзначений грамотою та отримав цінний подарунок від Міністерства палива та енергетики, ще 1989 році був відзначений значком «Відмінник охорони здоров’я» Міністерства охорони здоров’я.
Берест Валерій Іванович – приклад для наслідування, має II спортивний розряд в легкій атлетиці, щоранку робить зарядку, а на вихідних займається улюбленою справою справжніх чоловіків — риболовлею.
Головним принципом та метою, якими Валерій Іванович керується в своїй професійній діяльності — докласти всіх можливих зусиль і вжити всі необхідні заходи, щоб хворі діти одужували і завжди були здорові!
При спілкуванні Валерія Івановича з маленькими пацієнтами вражає його професійний підхід, доброзичливе ставлення та повага до дитини.
Хочеться побажати Валерію Івановичу завжди мати сили, міцне здоров’я, наснагу, підтримку та позитивні емоції, щоб і надалі діти нашого міста були під надійним покровом їхнього Ангела.
Читать ещё:  Теленовини ЮУАЕС від 06.09.19. Повний випуск

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *