Южноукраїнськ — Вихованець «Олімпу» — призер перших Всесвітніх учнівських спортивних ігор

Срібним призером з греко-римської боротьби у ваговій категорії до 52 кг на перших Всесвітніх учнівських спортивних іграх став вихованець спорткомплексу «Олімп» ВП ЮУАЕС Микита Шульга. Змагання серед спортсменів віком від 13 до 15 років з 15 видів спорту проходять у м. Белград (Сербія).

Як уже повідомлялося, до складу збірної України увійшли 3 вихованці відділу розвитку дитячого та юнацького спорту спортивного комплексу атомної станції, а саме Микита Шульга, Олексій Захарченко та Владислав Балог.

На шляху до медалі Микита з рахунком 9:0 переміг спортсмена з Сербії та з рахунком 8:0 виграв сутичку у борця з Хорватії.

Для зустрічі в фіналі змагань жереб випав на досвідченого спортсмена з Киргизької  Республіки. Попри те, що южноукраїнець поступився в цій сутичці, він додав до спортивної скарбнички учнівської збірної України медаль за 2 місце.

Загалом команда України на цих змаганнях приголомшила шанувальників греко-римської боротьби. Виборовши 7 золотих та 3 срібні медалі з 10 можливих, вона впевнено посіла 1 загальнокомандне місце.

Всесвітні учнівські спортивні ігри продовжуються, тож вболіваємо ще за двох наших земляків – вихованців відділення спортивного орієнтування СК «Олімп» ВП ЮУАЕС Владислава Балога та Олексія Захарченка.

Источник

Читать ещё:  Южноукраїнськ - "БЛАГОУСТРОЮЄМО МІСТО"

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *