МИКОЛАЇВЩИНА! ТЕРМІНОВИЙ ЗБІР! Допомога дівчинці з Южноукраїнська

Сьогодні медики борються за життя 12-річної дівчинки, яка випала з вікна 4-го поверху в Южноукраїнську , Миколаївської області . У дитини важкі переломи і травми , пошкоджені обидві ноги , рука , кістки тазу та спини . Лікарі говорять , що дівчинка дивом залишилася жива і сьогодні медики борються за її життя .
На сьогоднішній день лікарями Миколаївської обласної дитячої лікарні вже проведено кілька складних операцій на хребті (в тому числі по вилученню осколків) та на ногах, з установкою спиць .
Наразі дитину готують до нової дуже складної операції, по установці імплантів на хребет, без яких дівчинка не зможе рухатися і стати на ноги.
❗ТЕРМІН ДЛЯ ЗБОРУ — ОДИН ТИЖДЕНЬ !
‼️ВАРТІСТЬ самої системи ☝95 400 грн, без урахування інших витрат на медикаменти , засоби догляду та реабілітацію ! Нажаль , придбання системи не входить до пакету надання послуг і не забезпечується за державний кошт , а для матері дівчинки це дуже велика і непідйомна сума . Так як дочку вона виховує одна , мати змушена звернутись по допомогу . До цієї страшної трагедії , вона працювала охоронцем на АЕС (Південноукраїнській Атомній Електростанції), але зараз вона змушена залишити роботу, так як повинна цілодобово знаходитись біля дитини , щоб забезпечити їй потрібний догляд .
《Дуже прошу , допоможіть зібрати кошти на імплант та подальше лікування та реабілітацію для моєї доченьки , Ніязової Дінари , 12 років. Ми живемо в місті Южноукраїнськ Миколаївська обл.
Моя донечка дуже талановита , вихована , товариська дівчинка , добре вчиться в школі , переможниця багатьох мистецьких конкурсів , навчається в школі мистецтв , дуже любить тварин . Але ось так повернулася доля один необережний рух і вона внизу … Добре що залишилася жива. Я звільнилася з роботи так як лікування тривале. » — звернення мами Дінари .
Наразі мама з дитиною знаходяться в дитячій обласній лікарні , в очікуванні на допомогу небайдужих людей та подальшу складну операцію . Всі кошти , які має сім’я , пішли на лікування дитини .
Номера карток для збору на імплант :
⚜ Ощадбанк
💳 4790 7299 4437 1608
мама дівчинки Лац Лілія Олександрівна
🔰 ПриватБанк
💳 4149 4991 5700 8986
Бабуся Лац Тетяна Михайлівна
P.S. Звітність про надходження коштів в коментарях .
Читать ещё:  В окупованому Енергодарі повідомляють про численні вибухи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *