Южно-Український енергокомплекс очима мандрівника

Южно-Український енергетичний комплекс відвідав блогер Михайло Закусилов.

Від джерела – до моря, — з таким девізом мандрівник вже не перший рік підкорює українські річки, сплавляючись по них. Будівельник за професією, зароблені кошти він витрачає на подорожі. Описує їх на своїй сторінці в Facebook, а також фільмує і ділиться на своєму однойменному каналі в YouTube – Михаил Закусилов.

Нині 40-річний мандрівник подорожує Південним Бугом: знайомиться з людьми, знімає краєвиди, цікавиться історією нашої землі. Його черговою зупинкою став Южно-Український енергокомплекс. На наше запрошення 6 серпня він зупинився на березі Олександрівського водосховища біля Ташлицької ГАЕС. І хоч погода того дня була не на нашому боці – сильний дощ і поривчастий зустрічний вітер суттєво затримали його на шляху до місця зустрічі, через що довелося скоротити заздалегідь обумовлений план знайомства з підприємством, сподіваємося, що навіть за короткий час, відведений на зустріч, він зміг оцінити масштаб та важливість енергетичного комплексу на Південному Бузі.

Ну, і, крім того, за словами Михайла, він має намір у майбутньому ще раз завітати сюди, щоб уже детальніше розповісти про об’єкти енергокомплексу своїм підписникам.

Джерело

Читать ещё:  Южно-Український енергокомплекс виконав план серпня на 120%

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *