Южноукраїнськ — Весілля за гратами

В ДУ «АРБУЗИНСЬКА ВИПРАВНА КОЛОНІЯ (№83)» ВІДБУЛОСЯ ВЕСІЛЛЯ
04 серпня 2021 року в державній установі «Арбузинська виправна колонія (№83)» було зареєстровано шлюб засудженого Олександра зі своєю нареченою Мартою. Не зважаючи на складні шляхи долі, кохання завжди знайде шлях до серця. Під час короткострокових побачень пара прийняла рішення одружитися й офіційно зареєструвати свій шлюб. Молодята отримали теплі привітання та добрі побажання.
Виїзну церемонію реєстрації шлюбу провела представник Южноукраїнського відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Вознесенському районі Миколаївської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса). А керівництво установи, в свою чергу, привітало подружжя зі значущою подією у їх житті та надали позачергове тривале побачення.
«Незважаючи на вироки суду та призначені строки покарання, наречені воліють вступати в шлюб і стіни колонії не є перепоною. Укладання шлюбів у місцях позбавлення волі сприяє позитивній адаптації засуджених у суспільстві після звільнення»,- зазначив виконуючий обов’язки начальника установи підполковник внутрішньої служби Дмитро Шамшура.
Читать ещё:  Южноукраїнськ - ВІЗЬМІТЬ ДИТИНУ У СВОЮ РОДИНУ

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *