Южноукраїнськ — Чоловіка, який вчиняв домашнє насильство над своєю матерію та погрожував вбивством, взято під варту

За клопотанням прокурора Южноукраїнського відділу Вознесенської окружної прокуратури Миколаївської області Южноукраїнський міський суд взяв під варту 22-річного раніше судимого місцевого жителя, який підозрюється у систематичному домашньому насильстві стосовно своєї 44-річної матері (ст. 126-1 КК України).
Так, зловмисник, будучи засудженим за майнові злочини до 3 років 6 місяців позбавлення волі та звільненим від відбування покарання з іспитовим строком 2 роки, впродовж червня-грудня 2020 року систематично вчиняв психологічне та фізичне насильство над своєю матір’ю, що призвело до її психологічних страждань та погіршило якість життя потерпілої.
Під час судового розгляду вказаного злочину, обвинувачений перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, поводив себе неадекватно, висловлювався нецензурною лайкою на адресу потерпілої та погрожував вбивством останньої, котрі потерпіла сприйняла як реальні.
Окрім цього, після задоволення клопотання прокурора про обрання обвинуваченому запобіжного заходу, останній в черговий раз у словесній формі підтвердив про намір позбавити життя своєї матері, шляхом вбивства останньої.
За вказаним фактом окружною прокуратурою до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 129 КК України.
✅Довідково: у Миколаївській обласній прокуратурі працює цілодобова «гаряча лінія» за номером 06751998454, на яку можна звертатися з питань звернень та повідомлень від осіб, які постраждали від домашнього насильства або про загрозу вчинення такого насильства, або якщо вам стало відомо про такі випадки. Крім того, громадяни можуть звертатися з письмовим повідомленням про такі випадки на електронну адресу chergoviy@myk.gp.gov.ua.
Читать ещё:  "Крымская платформа" обошлась налогоплательщикам минимум в 17 миллионов гривен

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *