Южноукраїнський хор “Ренесанс” отримав Гран-прі

Народний камерний хор «Ренесанс» під керівництвом Оксани Дмитріївни Печенюк переміг на Всеукраїнському багатожанровому фестивалі-конкурсі «Прикарпатські самоцвіти»

Фестиваль проходив у місті Коломия з 19 по 24 квітня.

Жіночий склад хору отримав перше місце з композиціями «Якби я вміла вишивать» муз. Н.Андрієвської, сл. Л.Реви та «Намалюй мені ніч» муз. Мирослав Скорика, сл. Микола Петренко.

Змішаний склад хору виконав теж дві композиції та отримав Гран – Прі!

Виступ нашого южноукраїнського колективу так сподобався глядачам та журі, що вони із задоволенням прослухали подарунок від переможців – українську народну пісню «Ой, дуба, дуба!»

Хористи залишилися задоволеними не лише результатом виступу, а й від самої поїздки. Адже зв’язку з карантином творчий колектив, як і багато інших, засумували за конкурсними виїздами.

Народний хор «Ренесанс» було створено у 1995 році за ініціативи Наталі Урсул. Високопрофесійний педагог об’єднала навколо себе однодумців, таких же закоханих у хоровий спів.

Репертуар хору різноманітний –  починаючи від духовної музики, народних пісень, творів класиків і закінчуючи сучасними композиціями.

Колектив має численні перемоги на творчих конкурсах та фестивалях як в Україні, так і за кордоном.

Джерело

Читать ещё:  Сигареты по 320 грн уже скоро? Прогноз эксперта

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *