Велокоманда ЮУАЕС завоювала чотири призові місця на марафоні «100EnVelo»

Команда велолюбителів Южно-Українського енергокомплексу взяла участь у аматорському веломарафоні «100EnVelo» та завоювала 4 нагороди в особистій першості. Змагання пройшли 3 липня в місті-супутнику Запорізької АЕС Енергодарі. Свої сили в ньому випробовували 178 учасників з 32 міст і містечок одинадцяти областей України.

Спека, пил, непокірні підйоми, злива, град, бруд, виснаження, терпіння — все це поєднали в собі 108 км крос кантрійної траси веломарафону «100EnVelo». Велокоманду ЮУАЕС представляли Ольга Хмельницька (служба відомчого нагляду та пожежної безпеки), Зінаїда Баланюк (управління інформації та громадських зв’язків), Віталій Рожок, Олександр Смітюх, Андрій Комишнік, Олексій Печенюк (всі з енергоремонтного підрозділу), Микола Сучок (цех теплової автоматики та вимірювань), Олександр Бурцайло (спорткомплекс «Олімп»), Андрій Антонюк (апарат управління персоналом), Максим Сапай (служба налагодження та випробування обладнання) та Ігор Кириленко (електроцех).

За результатами змагання перші місця завоювали Максим Сапай (категорія 30-39 років, 4:03.44 сек.) і Микола Сучок (категорія 60+, 4:33.16). Друге місце у Олександра Бурцайла (категорія 50-59 років, 4:35.40), третє в Андрія Антонюка (категорія 40-49 років, 4:29.51).

Переможець у віковій категорії «чоловіки 60 років+» Микола Сучок поділився своїми враженнями про змагання: «Емоції на фініші переповнювали, адреналін зашкалював. По-перше, вижив під палючим сонцем, по-друге, судоми за 85-м кілометром брали, але не «звалився» ні на піску, ні на містках і вузьких стежках, по-третє пісок і бруківка під кінець траси виснажили мене, проте робота в групі та друзі-суперники були поряд. Підбадьорювали один одного. Нас не встиг накрити дощ, тому доїхали без серйозних падінь і завалів до фінішу».

М.Сучок зазначає також, що організатори «100EnVelo» заздалегідь підготували розмітку траси, викосили траву та розчистили ділянки лісу. «Це грандіозна робота, яку ми, як організатори аналогічної гонки «GardEnergyRide», можемо оцінити, як ніхто, — каже южно-український велогонщик. — Взагалі організаторська робота, волонтери на КП і на дистанції, технічне планування траси заслуговують найвищої оцінки».

Читать ещё:  Влада Одеської області попереджає про тривалу відсутність світла і просить виїхати

Велокоманда ВП ЮУАЕС не зупиняється на досягнутому, попереду — участь у змаганнях, які відбудуться в різних куточках України.

Джерело

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *