Южноукраїнськ — ДО УВАГИ ВЛАСНИКІВ АВТОТРАНСПОРТУ!

Відповідно до рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 25.06.2021 №194 «Про затвердження маршрутної мережі приміських автобусних маршрутів загального користування» оголошується конкурс на перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування в місті Южноукраїнську Миколаївської області у звичайному режимі:

«Южноукраїнськ – Костянтинівка» та «Южноукраїнськ – Бузьке (в весняно-літній період через садово-огороднє товариство «Бузьке»)».

Обов’язковою умовою даного конкурсу є визначення одного переможця-перевізника, який буде здійснювати два маршрути.

Конкурс на перевезення пасажирів на автобусному маршруті проводиться відповідно до статті 43 Закону України «Про автомобільний транспорт», порядку проведення конкурсу на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 №1081, умов конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, організатором перевезень на яких є виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради, затверджених рішенням виконавчого комітету від 25.03.2010 №119.

Метою проведення конкурсу є вибір на конкурсних засадах юридичних або фізичних осіб, які здатні забезпечувати належну якість обслуговування перевезень пасажирів на спеціальних (дачних) автобусних маршрутах, дотримання вимог транспортного законодавства України, інших нормативно-правових актів і виконання договірних умов з замовником перевезень.

На автобусних маршрутах загального користування можуть бути задіяні автобуси категорії М2 класу А, категорії М3 класу А.

Конкурс відбудеться 02 серпня 2021 року у 10-00 за адресою:

м. Южноукраїнськ, вул. Дружби народів, 48 у залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради.

Інформацію про об’єкт конкурсу та бланки документів для участі у конкурсі можна отримати щоденно (крім вихідних) з 9.00 до 17.00 за адресою: Миколаївська область м. Южноукраїнськ, вул. Дружби народів, 23 кім. 93 а,б. (АВБ «Чайка») департамент інфраструктури міського господарства Южноукраїнської міської ради.

Читать ещё:  Южноукраїнськ - Виконком за роботою. Видео

Документи на участь у конкурсі у закритому конверті з позначкою №1 та конверт із позначкою №2, який містить документи з інформацією про об’єкт конкурсу приймаються щоденно (крім вихідних) з 9.00 до 17.00, за адресою: Миколаївська область м. Южноукраїнськ, вул. Дружби народів, 23 кім. 93 а,б. (АВБ «Чайка») департамент інфраструктури міського господарства Южноукраїнської міської ради

Кінцевий строк прийняття документів для участі у конкурсі: 19.07.2021 до 17.00.

Адреса офіційного сайту міста Южноукраїнська, на якому розміщується інформація про конкурсну документацію: www.yu.mk.ua.

Телефони для довідок та консультацій з питань проведення конкурсу за телефонами:

тел./факс (05136) 5-68-57, 5-99-73, департамент інфраструктури міського господарства Южноукраїнської міської ради

Джерело

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *