Військова частина 3044 Національної гвардії України святкує свій день народження!

01 липня у військовій частині 3044 Національної гвардії України, що охороняє Южно-Українську АЕС провели урочисті заходи з нагоди відзначення 29-ї річниці створення військової частини та заохотили своїх захисників, які щоденно виконують службово-бойові завдання по забезпеченню охорони та оборони мирного атому.
«Особовий склад частини сьогодні демонструє свою професійну майстерність під час виконання службових завдань, завойовує призові місця на ниві спортивних змагань, активно бере участь в патріотичних та культурно-просвітницьких заходах м. Южноукраїнськ, підтримуючи імідж військовослужбовців Національної гвардії України» — звернувся до особового складу на початку урочистостей командир військової частини 3044 полковник Олег Худолій.
В.о. генерального директора ВП ЮУАЕС Ігор Полович подякував гвардійцям за якісне виконання поставлених завдань та побажавши всім успіхів у подальшій спільній справі щодо охорони важливого підприємства ВП ЮУАЕС вручив військовослужбовцям подяки від свого імені.
З нагоди дня створення частини Южноукраїнські гвардійці були заохочені також правами міського голови Валерія Онуфрієнка, який розділив радість святкування дня частини з військовослужбовцями, адже колись також проходив тут військову службу.
Зі словами подяки до особового складу звернулись також голова первинної профспілкової організації АЕС Сергій Снітков, заступник генерального директора з фізичного захисту та режиму Іван Жебет та полковник запасу Василь Левицький, який 23 роки очолював військову частину. На завершення заходів настоятель Южноукраїнського храму всіх Святих УГКЦ Отець Ігор освятив особовий склад та провів молебень за всіх захисників України, а гвардійці пройшли урочистим маршем. Слід зауважити, що всі заходи проходили з дотриманням визначених протиепідемічних заходів.
Усьому особовому складу та ветеранам, Вашим сім’ям бажаємо міцного здоров’я, родинного благополуччя, щастя, життєвого оптимізму та миру.
Читать ещё:  Від початку російського вторгнення 270 дітей Миколаївської області залишилися сиротами

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *