Южноукраїнськ — ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ВІДКРИТОГО АРХІТЕКТУРНОГО КОНКУРСУ

«ЗАТВЕРДЖЕНО» рішенням
виконавчого комітету
Южноукраїнської міської ради
від «_25_» __06___2021 №206__

 

Оголошення

про проведення відкритого архітектурного конкурсу на визначення кращої проектної пропозиції із комплексної реконструкції центральної частини (проспект Незалежності) міста Южноукраїнська

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради оголошує відкритий архітектурний конкурс на визначення кращої проектної пропозиції із комплексної реконструкції центральної частини (проспект Незалежності) міста Южноукраїнська.

Метою проведення конкурсу є визначення кращої проектної  пропозиції із комплексної реконструкції центральної частини (проспект Незалежності) міста Южноукраїнська, як основи для подальшого розроблення проектної документації.

Предметом конкурсу є архітектурно-просторове рішення проспекту Незалежності, яке потребує містобудівного оновлення, визначенням його функціонального призначення, а також можливим доповненням іншими об’єктами містобудування, що композиційно організують простір проспекту, разом з реалізацією заходів із комплексного благоустрою та озеленення.

Конкурс проводиться з 29.06.2021 року по 04.10.2021 року.

Учасниками конкурсу можуть бути окремі архітектори або їх авторські колективи, що мають відповідну освіту та кваліфікаційний сертифікат. Автор для виконання конкурсного проекту може сформувати авторський колектив, будучи його керівником або учасником. У складі авторського колективу обов’язково повинен бути архітектор, сертифікат якого додано при реєстрації. Також, у складі колективу можуть бути студенти вищих навчальних закладів архітектурної галузі.

Для участі у конкурсі автор, авторський колектив має подати заявку на участь у  Конкурсі із зазначенням прізвища, імені, по батькові автора, членів авторського колективу, поштової та електронної адреси, контактного номера телефону.

Заявка подається особисто або на e-mail: mistobud55085@ukr.net. Заявки на участь у Конкурсі від авторського колективу кожен із його членів заповнює за встановленою формою особисто і подаються пакетом.

Преміальний фонд Конкурсу становить 150 000 грн.: перше місце — 70 000 тис. грн.;  друге місце —  50 000 грн.; третє місце — 30 000 тис. грн.

Читать ещё:  Дружина відомого столичного постачальника кокаїну через соцмережі збирає гроші на заставу чоловікові

 

До складу журі увійшли:

1. Аркатов Д.П. — депутат Южноукраїнської міської ради.

2. Атанасов О.О. — член обласної організації Національної спілки архітекторів України Миколаївської області.

3. Вагін Р.С. – архітектор.

4. Зубик А.В. – архітектор.

5. Ічанська Х.В. — заступник начальника відділу містобудування та архітектури Южноукраїнської міської ради.

6. Коноплянников О.В. — депутат Южноукраїнської міської ради.

7. Кокітко Є.В. — архітектор.

8. Колпаков С.О. – художник.

9. Сіроух Ю.М. — заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

 

Конкурсна документація надається лише зареєстрованим учасникам, які подали заявку на участь у конкурсі.

Останній термін подачі заявки на участь у конкурсі та отримання конкурсної документації – 29.07.2021.

Конкурсну документацію можна отримати за адресою: 55002, м. Южноукраїнськ, бульвар Цвіточний, 9, кабінет 1, відділ містобудування та архітектури Южноукраїнської міської ради, (05136) 5-50-85.

 

В термін до 04.10.2021 учасники конкурсу повинні подати повний комплект конкурсного проекту (планшети у друкованому та електронному вигляді; пояснювальну записку в друкованому та електронному вигляді, додаткові матеріали (за бажанням) та декларацію авторства, шляхом поштової відправки (з обов’язковою позначкою на конверті шифру конкурсного проекту та поміткою «Конкурс на визначення кращої проектної пропозиції із комплексної реконструкції архітектурного середовища центральної частини (проспект Незалежності) міста Южноукраїнськ» або особисто за адресою: 55002, м. Южноукраїнськ, бульвар Цвіточний, 9, кабінет 1, відділ містобудування та архітектури Южноукраїнської міської ради.

Премійовані конкурсні проекти  залишаються в замовника конкурсу.

Всі інші непремійовані конкурсні проекти підлягають поверненню авторам протягом  місяця з дня закінчення виставки конкурсних проектів.

Конкурсні матеріали виконуються українською мовою.

Адреса і телефон для довідок: 55002, м. Южноукраїнськ, бульвар Цвіточний, 9 кабінет №1 тел. (05136) 5-50-85.

Читать ещё:  Южноукраїнськ - Відбулася Першість КЗ ЮДЮСШ з плавання

Джерело

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *