На території міста Южноукраїнська. ВІДБУВСЯ СЕМІНАР З ПИТАНЬ ГРАНТРАЙТИНГУ

З метою участі у конкурсах з отримання фінансової підтримки від міжнародних організацій-донорів для реалізації соціально значимих проектів на території міста Южноукраїнська, 15 червня 2018 року в сесійній залі проведено семінар у сфері грантрайтингу з головою правління громадської організації «Агентство економічного розвитку» (м.Вознесенськ) Аверковим Сергієм Вікторовичем та депутатом Миколаївської обласної ради Невеселим Владиславом Валерійовичем. У семінарі взяли участь представники виконавчих органів Южноукраїнської міської ради, комунальних підприємств та закладів міста.

Аверков С.В. поділився секретами залучення грантових коштів його громадською організацією. При цьому, звернув увагу присутніх на те, що для ефективної участі у грантових конкурсах, насамперед потрібно визначитись з проблемами міста, формулюванням їх актуальності та невідкладності вирішення, плануванням проекту, складанням його бюджету, здійснити моніторинг сайтів грантодавців, де узагальнюється та актуалізується інформація щодо грантових конкурсів, в яких можна взяти участь. Також наголосив, що 80% учасників грантів є громадські організації, а лише 20 % — це органи місцевого самоврядування.

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради планує в майбутньому співпрацювати з громадською організацією «Агентство економічного розвитку».

Читать ещё:  Кива назвал Украину «колыбелью фашизма в Европе»

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *