Увага! Польоти БПС над територією атомної станції заборонені

Адміністрація ВП ЮУАЕС попереджає: польоти безпілотних повітряних суден (БПС) над територією Южно-Української атомної станції заборонені. Обмеження для польотів БПС встановлені в радіусі 5 км та на висоті 4,1 км.

Безпілотні повітряні судна масою до 20 кг включно мають використовуватися згідно з Авіаційними правилами України «Правила використання повітряного простору України» (затверджені спільним наказом Державної авіаційної служби України та Міністерства оборони України, набрали чинності 12.10.2018 р.). Зазначені правила поширюються на юридичних і фізичних осіб незалежно від форми власності, діяльність яких пов’язана з організацією використання та безпосередньо використанням повітряного простору України.

Всі без винятку польоти БПС масою до 20 кг включно над забороненими зонами, зокрема забороненою зоною повітряного простору UK-P-5 над ЮУАЕС мають виконуватись у межах спеціально встановлених маршрутів з дотриманням вимог щодо подання заявок на використання повітряного простору (ВПП), отримання дозволів і умов ВПП, інформування органів управління Повітряних Сил ЗС України, органів Об’єднаної цивільно-військової системи організації повітряного руху, а також органів обслуговування та управління повітряним рухом.

Источник

Читать ещё:  Южноукраїнськ - УВАГА!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *