Нардеп Негулевский отреагировал на акцию водителей и перевозчиков под Николаевом

Народный депутат Игорь Негулевский разместил на своей странице в «Фейсбуке» пост, в котором прокомментировал акцию с перекрытием трассы под Николаевом.

Он заявил, что с протестующими не может быть диалога, и что готовит обращения в правоохранительные органы.

«Сьогодні на трасі від Миколаєва до Києва водії фур, а точніше ті, хто ними керує, вирішили заблокувати дорогу і виказати свої претензії. Яка суть цих претензій – ваги, на які їх змушують заїжджати і зважуватись, погані, інспектори «Укртрансбезпеки» погані, нардеп Ігор Негулевський, тобто я, поганий. Саме тому власники зернових компаній вирішили заблокувати трасу ДЕРЖАВНОГО ЗНАЧЕННЯ, що спричинило 16-кілометровий затор і купу проблем, з цим пов’язаних.

Так, це ті самі господарі деяких зернових компаній, чиї фури регулярно перевантажують і таким чином руйнують щойно ремонтовані за людський кошт дороги. Це ті самі люди, яким відверто наплювати на закони і вони, всупереч здоровому глузду, блокують трасу державного значення! Це ті самі люди, які кажуть, що ваги, на які в УТБ є уся необхідна документація, погані, але жодним чином не підтверджують свої слова.

Я вважаю, що з такими людьми взагалі не можна будувати діалогу. Бо, якби вони захотіли цього діалогу, вони б його мали. Вони б писали заяви, звертались до правоохоронних органів і підтверджували те, що кажуть. А так, ніяким іншим чином як наклеп і словоблудство, я це назвати не можу. Саме тому я вже готую звернення до голови Міністерства внутрішніх справ Арсена Авакова і голови Служби безпеки України Івана Баканова.

З початку програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» на ремонт доріг було витрачено 5 мільярдів гривень з різних бюджетів, тобто з наших з вами податків. Я хочу, щоб всі, хто це зараз читає, зрозуміли одну річ — це не тільки мені сьогодні закинули, не Президентові, не Кабміну, не УТБ. Це всім вам сьогодні плюнули в обличчя. Таку відверту наглість треба карати!», — написал Негулевский, приложив фото своих обращений.

Напомним, водители и владельцы автотранспортных предприятий, заблокировавшие трассу под Николаевом, сообщили журналистам о том, что фактическим виновником происходящих в последние дни инцидентов на ГВК, является народный депутат Украины Игорь Негулевский. Перевозчики утверждают, что Негулевскому «отданы» как минимум три управления «Укртрансбезпеки».

Читать ещё:  Под Николаевом зафиксирована вспышка птичьего гриппа

Владелец автотранспортного предприятия Александр Блоха заявил, что знает нардепа Негулевского лично, и он ему при встрече прямо намекал на необходимость платить за прохождение весовых комплексов.

— Я ему сразу сказал: мы платить не будем. И уже через несколько дней приехали одесситы, — рассказал предприниматель.

Источник

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *