Команда ЮУАЕС – срібний призер «Забігу під градирнями»

16 травня в місті-супутнику Рівненської АЕС Вараші пройшов традиційний спортивний захід RNPP Varash Marathon «Забіг під градирнями». Участь у ньому взяли понад 250 любителів бігу, які долали дистанції 5, 10, 21, 42 км. Долучитись до змагань могли не лише працівники компанії «Енергоатом», а й кожен охочий, тож учасники приїхали з різних куточків України.

Бігуни стартували з пристанційного майданчика перед центральною прохідною Рівненської АЕС, там же і фінішували. Маршрут пролягав довкола атомної станції в буквальному сенсі під градирнями, а на дистанціях марафону і напівмарафону – ще й через місто. Кожному учаснику забігу надавали індивідуальний номер, електронний чіп для фіксації результату, дані щодо маршруту, пунктів гідратації, харчування й медичної допомоги впродовж дистанції.

Команду з Южноукраїнська представляли члени клубу любителів бігу «Пульс» у складі працівників ЮУАЕС. Вони виступали на таких дистанціях:

21 км, напівмарафон:

Альона Кислиця, інженер відділу охорони здоров’я;

Володимир Васьков, електрослюсар електричного цеху (ЕЦ);

Вячеслав Оголенко, електромонтер ЕЦ ;

Олександр Булинін, пенсіонер, колишній працівник ЕЦ.

10 км:

Ковальчук Сергій, інструктор з фізкультури ОРК «Іскра».

Серед працівників АЕС, які брали участь у змаганнях, Вячеслав Оголенко показав найкращий час і виборов 3 місце в абсолютному заліку на дистанції 21 км.

В підсумку южноукраїнська команда посіла 2 місце, поступившись за кількістю очок лише господарям — команді РАЕС, та обійшовши команди ХАЕС, ЗАЕС і дирекції НАЕК «Енергоатом».

Команда ЮУАЕС – срібний призер «Забігу під градирнями»

Джерело

Читать ещё:  Британия использует детей в тайных операциях - СМИ

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *