Южноукраїнськ — НАДАННЯ ГРОМАДЯНАМ ПОСЛУГ МУЛЬТИДИСЦИПЛІНАРНОЮ КОМАНДОЮ

06 травня 2021 року відбувся виїзд мультидисциплінарної команди комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» до смт.Костянтинівка.

Надано допомогу 9 особам, у тому числі 4 особам надано перукарські послуги, 3 особи отримали продовольчі набори, 2 осіб забезпечено одягом, що був у вжитку.

Під час виїзду серед пільгової категорії жителів смт.Костянтинівка було розповсюджено буклети щодо послуг, які надає комунальний заклад «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська». Вручено 53 буклети.

Завідувачем відділення соціальної допомоги вдома територіального центру здійснено перевірку роботи соціальних робітників. Завідувач також надала роз’яснення з приводу щорічної відпустки у 2021 році для соціальних робітників та соціальних працівників. Не залишили поза увагою тему протиепідемічних заходів. Прийнято 3 заяви про взяття на обслуговування до відділення соціальної допомоги вдома.

Джерело

Читать ещё:  Южноукраїнськ - ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ МІСТА ПОТРІБНА ВАША ДОПОМОГА!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *